Kim Sandee

De 5 mooiste haaraccessoire trends van 2019!

26 januari 2019

Buiten is het misschien nog donker en koud, maar in fashionland zitten ze al met de lente in hun bol. Bloemen, vrolijke kleuren en tiara’s; hoe meer hoe beter. Optimistisch als we zijn, ruilen wij onze mutsen vast in voor de nieuwste haaraccessoires! Wij zetten graag deze vijf trends voor 2019 voor jullie op een rijtje.

Bloemen, heel veel bloemen

De lente staat in het teken van bloesem en nieuwe bloemen. Het is dan ook niet gek dat designers dit hebben verwerkt in de nieuwste trends. Rode rozen verstopt tussen de weelderige krullen of kleine zachtje bloemetjes verwerkt in een losse vlecht. Maar ook vrolijke gebloemde sjaaltjes of haarbanden zijn deze lente niet meer weg te denken.

Als een prinses

De tiara komt helemaal terug dit voorjaar. Deze haarjuweeltjes zijn romantisch, vrouwelijk maar ook supersexy. Subtiel zilver of schitterend goud, niets is te gek dit voor jaar. Dus aarzel niet en haal de prinses in jou naar boven!

https://www.instagram.com/p/Bg4IJHtlCRR/

Nooit genoeg sjaals

Ook wanneer het wat warmer wordt zijn sjaals de ultieme accessoire, maar dan in het haar! Tom Ford, Dolce & Gabbana, Michael Kors; op de catwalk kun je niet meer om de haarsjaaltjes heen. Het is natuurlijk ook een ideale accessoire om je look mee af te maken! Verwerk een sjaal bijvoorbeeld losjes door een vlecht voor een Bohemian look of gebruik een sjaal als haarband en knoop het aan de voorkant vast voor het Rockabilly gevoel.

Gestrikt!

Strikken en linten; deze haaraccessoires zijn terug van weggeweest en blijer kunnen we niet zijn. De romantische strikken zijn niet meer weg te denken van de catwalk. De opties met deze haaraccessoire zijn dan ook oneindig. Finish je vlecht met een mooie strik. Of wat dacht je van deze romantische paardenstaart? 

Twee in één

Oorbellen en haaraccessoires gaan vanaf nu hand in hand. En we kunnen niet anders zeggen dat dit een van onze favoriete trends is voor dit jaar. Met name op de catwalk bij het Australische merk Zimmermann zagen we deze trend. Opvallend en supersexy! Hiermee maak je de blits aankomend festivalseizoen.

https://www.instagram.com/p/BojDBAoix3-/

Categorieën