Esmee Ames

Behind the scenes: Rebelle x The Color Event

14 maart 2018

Zaterdag 27 januari en zondag 28 januari 2018 was het zover: het Rebelle x The Color event in onze The Color salon aan de Bilderdijkstraat in Amsterdam. Dit evenement was een Retail Event waar je jouw tweedehands designer items kon inleveren bij Rebelle, die ze vervolgens voor jou gingen verkopen. Tijdens dit evenement hebben wij een behind the scenes video geschoten waarin wij een glimp van het evenement met jullie willen delen.

Rebelle x The Color

Wij vrouwen houden van shoppen. Of het nou kleding, tassen, schoenen of accessoires zijn, we kunnen er nooit genoeg van hebben. Onze kledingkast puilt inmiddels uit van alle items, dus we konden zeggen dat een schoonmaakbeurt een goed idee was. Daarom heeft The Color de handen ineen geslagen met tweedehands designer webshop Rebelle om een Retail Detox Evenement te organiseren. Het werkte zo: je leverde je tweedehands designer items in bij Rebelle om ze te beoordelen, je te adviseren over de prijs en vervolgens deze items te verkopen op www.rebelle.com. En als bedankje kon je een The Color voucher t.w.v €100,00 in ontvangst nemen. Deze kon je inleveren bij één van onze The Color salons voor een behandeling. Tijdens het evenement was onze Color Director Floor Mulder aanwezig om jou het beste haaradvies te geven.

Behind the scenes video

Tijdens het evenement hebben we camera erbij gepakt om de mooiste momenten voor jullie vast te leggen. Het Rebelle en The Color team, de macarons, champagne, ballonnen… Het was de moeite waard om er een mooie video van in elkaar te zetten. Benieuwd? Check de video hieronder!

Wij hopen dat de aanwezigen van het event er goed op terugkijken en natuurlijk een fijne behandeling hebben ervaren in onze salon met hun voucher. Vanuit The Color was het zeker een geslaagd event. We hopen je snel te zien in één van onze The Color salons.

Categorieën