Iris Poldervaart

Eerste afspraak, bij The Color salons?

19 september 2019

Over The Color

In januari 2016 opende de eerste gespecialiseerde haarkleursalon van Nederland haar deuren in De Pijp in Amsterdam. Sindsdien zijn er The Color vestigingen geopend in Nijmegen, Amsterdam West, Amsterdam de Jordaan en in Rotterdam centrum. Onze Color Specialists bereiden de tailor-made kleuren altijd aan de Color Bar in het zicht van de klant. Het advies van The Specialists wordt gevisualiseerd door middel van een digitaal lookbook, aangeboden via tablets en tv-schermen in de salon.

Knippen jullie ook?

Eén van de meest voorkomende vragen is of The Color Specialists ook knippen. Wees gerust onze focus ligt op haarkleuren en haarkleur technieken, maar onze Specialists worden ook opgeleid om perfect te kunnen knippen.

COVID -19 Maatregelen

The Color hanteert diverse maatregelen in strijd met het Corona virus. Lees hier alles wat wij doen en wat wij vragen van onze cliënten. Zo zorgen wij er samen voor dat jij veilig naar onze salon kan komen.

Inspiratie!

Onze salons worden ondersteund door ons marketing en communicatie team! Zij zorgen wekelijks voor de artikelen op het The Color Magazine delen de laatste trends, en zijn dagelijks actief op social media.

Het The Color Creative team zorg elk half jaar voor trends reports en geeft regelmatig educatie via The Color College over de laatste haarkleur trends en leert onze Color Specialists nieuwste technieken. Heb jij geen idee welke haarkleur en techniek jou goed zal staan, onze Specialists kunnen je altijd voorzien van het beste advies.

Eerste keer bij The Color? Hoe het werkt?

Ben jij nog nooit bij The Color geweest en ben je benieuwd wat wij kunnen doen voor jou? Dan moet je deze stappen nemen;

  1. Selecteer één van onze salons
  2. Stuur eenvoudig een WhatsApp naar jouw gekozen salon
  3. Je kunt jouw vraag en eventuele foto’s met haarkleuren naar ons sturen, onze specialists zullen snel reageren
  4. Advies afspraak, als je nog nooit bij The Color bent geweest zullen wij eerst een gratis advies afspraak met je inplannen. Tijdens een kop koffie bespreek jij jouw wensen met de Color Specialist en word er aan de hand van digitale beelden een kleurplan met je gemaakt. Je kunt hierna zelf beslissen of je een afspraak wilt maken
  5. Kleur afspraak, na het advies gesprek zal de Color Specialist een afspraak met je inplannen zij weten na het advies precies welke behandeling en hoeveel tijd ze moeten inplannen
  6. Kom langs!

SPECIALE AANBIEDING VOOR NIEUWE KLANTEN

Als het de eerste keer is dat je een afspraak maakt bij een The Color salon dan bieden wij jou 20% korting op je eerste behandeling! Wat moet je doen?

Download de voucher met de voorwaarden, en meld duidelijk dat je graag gebruik wilt maken van de 20% kennismakings korting!

Happy met je nieuwe haarkleur?

Wij horen (en zien) altijd graag wat je van je nieuwe haarkleur vind! Laat een google review achter bij één van de salons of deel een foto op jouw feed of op instagram stories met je nieuwe en tag @thecolorsalons. Dan zullen wij deze zeker reposten.

Tot snel in één van onze salons!

Categorieën