Iris Poldervaart

Zo nail je de bomberjack op een chique manier

25 mei 2016

Vanaf nu vind je bij The Chair elke twee weken fashion advies van niemand minder dan topstyliste Manon Meijers. Want als je tijd en aandacht besteedt aan je kapsel kan een goede outfit natuurlijk niet ontbreken. The Chair blijft hét platform waar de focus op haar ligt, maar als het aan ons ligt gaan haar en fashion perfect samen. Benieuwd hoe je er van top tot teen goed uitziet? We got you covered! 

Het bomberjack is here to stay! Ik durf met een gerust hart te stellen dat de bomberjack de nieuwe biker is en dat je ‘m als nieuwe wardrobe essential mag beschouwen. Het fijnste is misschien nog wel dat de bomber multifunctioneel is als het aankomt op de styling. Je kunt dit jack namelijk naast casual wear ook heel goed op een chique manier combineren. Kies bijvoorbeeld voor rijke stoffen zoals een zijden versie. Of combineer een stoerdere variant op een leather pants met een goed stel hakken.

Wil je ideeën opdoen over how to wear? Bekijk dan de drie looks die we voor je hebben samengesteld.

hoe combineer ik een bomberjack

Shop de look hier:

 1 MANGO // 2 EQUIPMENT

3 DANISH DESIGN // 4 REISS // 5 ASOS

hoe combineer ik een bomberjack

Shop de look hier:

1 MANGO // 2 MANGO // 3 ELIZABETH AND JAMES

4 HOUSE OF CASES // 5 ASOS

hoe combineer ik een bomberjack

Shop de look hier:

1 MANGO // 2 MANGO // 3 MIMI ET TOI

4 ASOS // 5 ASOS

Beeld: Blog.Madewell.com

Tekst: Manon Meijers


Styliste Manon Meijers is samen met haar team verantwoordelijk voor de looks van een heel scala aan tv persoonlijkheden waaronder Wendy van Dijk, Katja Schuurman, Jan Kooijman en vele anderen. Manon heeft als styliste een indrukwekkende staat van dienst opgebouwd en is sinds een aantal jaar naast haar werkzaamheden achter de schermen ook zelf op het scherm te bewonderen. Als presentatrice vormt ze samen met beautycoach Thijs Willekes ‘De Modepolitie 2.0’ op RTL 5 en nam ze drie seizoenen lang de slecht geklede moeders onder handen in het RTL 4 programma ‘Hotter than my Daughter’. In 2013 lanceerde Manon haar eigen online fashion-, beauty- en lifestylemagazine MonStyle

Categorieën