Iris Poldervaart

Waarom deze witte sneakers tot je wardrobe essentials behoren

11 mei 2016

Vanaf nu vind je bij The Chair elke twee weken fashion advies van niemand minder dan topstyliste Manon Meijers. Want als je tijd en aandacht besteedt aan je kapsel kan een goede outfit natuurlijk niet ontbreken. The Chair blijft hét platform waar de focus op haar ligt, maar als het aan ons ligt gaan haar en fashion perfect samen. Benieuwd hoe je er van top tot teen goed uitziet? We got you covered! Deze week: waarom witte sneakers absoluut tot je wardrobe essentials behoren.

Sommige dingen móet je in je kast hebben. Een goeie jeans, een litte black dress, een bikerjacket en… witte sneakers. Nu zou je denken dat een witte sneaker een witte sneaker is en dat ie daardoor niet zo aan trends onderhevig is, maar niets is minder waar. Liepen we een paar jaar geleden massaal op All Stars, vorig jaar op Stan Smiths: dit jaar is de Superstar van Adidas je musthave witte sneaker. Wit, met drie zwarte strepen. Geen levensgroot verschil maar toch word ik er dolgelukkig van. Door de zwarte strepen is ie net even wat stoerder (minder clean) en hij voelt lekker retro (wiens vader heeft hier niet op getennist…?)

Ben je, net als wij, enthousiast over deze toffe sneaker? Dan geven we je drie looks on how to wear.

The Chair MonStyle witte sneakers Look 1

Shop de look:

1 MAISON SCOTCH // 2 LEVI’S

3 MANGO // 4 GUCCI // 5 ARMA // 6 ADIDAS

The Chair MonStyle witte sneakers Look 2

Shop de look:

FURLA // 2 JIGSAW

TOPSHOP // 4 VILA // 5 ADIDAS

The Chair MonStyle witte sneakers Look 3

Shop de look:

MANGO // 2 MAISON SCOTCH // 3 LARSSON & JENNINGS

MADEWELL // 5 ADIDAS

Tekst: Monstyle


Styliste Manon Meijers is samen met haar team verantwoordelijk voor de looks van een heel scala aan tv persoonlijkheden waaronder Wendy van Dijk, Katja Schuurman, Jan Kooijman en vele anderen. Manon heeft als styliste een indrukwekkende staat van dienst opgebouwd en is sinds een aantal jaar naast haar werkzaamheden achter de schermen ook zelf op het scherm te bewonderen. Als presentatrice vormt ze samen met beautycoach Thijs Willekes ‘De Modepolitie 2.0’ op RTL 5 en nam ze drie seizoenen lang de slecht geklede moeders onder handen in het RTL 4 programma ‘Hotter than my Daughter’. In 2013 lanceerde Manon haar eigen online fashion-, beauty- en lifestylemagazine MonStyle

Categorieën