Esmee Ames

The Color Q&A: alles wat je moet weten over ondernemen (deel 3)

26 juni 2018

The Color Founder Jeffrey Janssen is een echte business man.  Gedurende zijn carrière opende hij meerdere succesvolle salons en zo kwam ook The Color op de markt. The Color werd succesvol. Jeffrey verkocht zijn vorige salon op zich helemaal op The Color te focussen. Inmiddels zijn we al twee jaar verder en zijn we bezig met het openen van onze vierde (!) salon. Jeffrey Janssen krijgt regelmatig vragen over het runnen van een eigen bedrijf, want een eigen bedrijf opzetten is niet zomaar iets.

Wij vroegen aan júllie of er nog brandende vragen zijn die Jeffrey Janssen kan beantwoorden. En die waren er! Wij hebben de leukste vragen geselecteerd en deze komen samen in een gloednieuwe The Color Q&A: alles wat je moet weten over het opzetten van een eigen bedrijf. Ben je benieuwd? Bekijk de video dan hieronder. Heel veel kijkplezier!

De vragen die Jeffrey Janssen beantwoordt in bovenstaande video

  • Hoe verhoog ik sales in mijn salon?
  • Past The Color bij mij en mijn stad?
  • Wat maakt The Color zo succesvol?
  • In welke steden komt nog een The Color salon?
  • De toekomst van The Color…

Stel ook jouw vraag via Instagram

Heb jij nou ook een vraag voor Jeffrey waar je antwoord op wilt hebben? Stuur ons dan een DM via ons Instagram account @thecolorisyou en wie weet beantwoorden wij deze in onze volgende Q&A video.

Blijf op de hoogte via ons Youtube kanaal

Blijf ook op de hoogte via ons Youtube kanaal @thecolorisyou voor andere Q&A’s. Zoals een Q&A met Jeffrey over knippen, een Q&A met Color Specialist Shadée over haarkleur en een Q&A met Creative Director Iris over trends. Buiten Q&A’s uploaden wij ook tutorials, vlogs en nog veel meer content. Blijf dus zeker op de hoogte. Abonneren is gratis!

Contact opnemen met Jeffrey? Voor samenwerkingen kun je hem mailen op jeffrey@thecolor.nl.

Categorieën