Esmee Ames

The Color Q&A: alles wat je moet weten over ondernemen (deel 1)

29 mei 2018

The Color Founder Jeffrey Janssen is een echte ondernemer. Gedurende zijn carrière opende hij meerdere succesvolle salons en zo ontstond ook The Color. The Color werd succesvol. Jeffrey verkocht zijn vorige salon om zich helemaal op The Color te focussen. Inmiddels zijn we meer dan twee jaar verder en zijn we bezig met het openen van onze vierde (!) salon. Jeffrey Janssen krijgt regelmatig vragen over ondernemen, want een eigen bedrijf opzetten is niet zomaar iets.

Wij vroegen aan jullie of er nog brandende vragen zijn die Jeffrey Janssen kan beantwoorden. En die waren er! Wij hebben de leukste vragen geselecteerd en deze komen samen in een gloednieuwe The Color Q&A: alles wat je moet weten over ondernemen. Ben je benieuwd? Bekijk de video dan hieronder. Heel veel kijkplezier!

De vragen die Jeffrey Janssen beantwoordt in bovenstaande video

  • Hoe ontwikkel ik een goed business plan?
  • Hoe stel ik realistische doelen voor mezelf?
  • Waar vind ik partijen die willen investeren?
  • Ik wil een eigen bedrijf. Wat is de eerste stap?

 

Stel ook jouw vraag via Instagram

Heb jij nou ook een vraag voor Jeffrey waar je antwoord op wilt hebben? Stuur ons dan een DM via ons Instagram account @thecolorisyou en wie weet beantwoorden wij deze in onze volgende Q&A video.

 

Blijf op de hoogte via ons YouTube kanaal

Blijf ook op de hoogte via ons YouTube kanaal @thecolorisyou voor andere Q&A’s. Zoals een Q&A met Jeffrey over knippen, een Q&A met Color Specialist Shadée over haarkleuren en een Q&A met Creative Director Iris over trends. Buiten Q&A’s uploaden wij ook tutorials, vlogs en nog veel meer content. Blijf dus zeker op de hoogte. Abonneren is gratis!

 

Contact opnemen met Jeffrey? Voor samenwerkingen kun je hem mailen op jeffrey@thecolor.nl.

Categorieën