Iris Poldervaart

Het perfecte cadeau: The Color gift voucher

13 december 2017

Winactie

Plaats een bestelling in onze webshop dan maak je kans op een The Color gift voucher t.w.v. €100,-! Deze kun je besteden in één van onze salons.

De feestdagen komen er weer aan, en dat gaat natuurlijk samen met lichtjes, gezelligheid, en… cadeaustress. Want wat geef je die vriendin, zus, of collega die alles al heeft? Nou, een The Color gift voucher dus.

The Color gift voucher

 

Het ultieme cadeau

Met een The Color gift voucher geef je namelijk het allerleukste cadeau dat je kunt geven: een nieuwe haarkleur. En of dat nou een frisse touch-up is, of een juist een hele transformatie, dat maakt niet uit; je bepaalt namelijk helemaal zelf welk bedrag je op The Color gift voucher zet. Zo kan degene aan wie jij de gift voucher cadeau doet dus rustig bedenken of ze voor een natuurlijke balayage gaat, of toch liever voor een coole pasteltint. Ook leuk: op de kaart is plek voor een korte boodschap. Zo geef je dus heel makkelijk een persoonlijke touch aan The Color gift voucher.

Limited edition

The Color gift vouchers zijn te koop bij de The Color salons in Amsterdam (van Woustraat en Bilderdijkstraat) en Nijmegen (Kannenmarkt). Blijf je – best begrijpelijk – liever thuis met dit koude weer? Er zijn ook gift vouchers met een vaste waarde van  €50,- online te koop in The Color webshop. Wanneer je deze op een werkdag voor 18.00 bestelt, heb je de voucher de volgende dag al in huis! Wees er wel snel bij, want deze gift voucher zijn limited edition; op is op! 

 

Wie maak jij dit feestseizoen blij met een The Color gift voucher?

The Color gift vouchers kunnen in iedere salon gebruikt worden voor een kleur- of knipbehandeling naar keuze. Gift vouchers kunnen niet besteed worden aan producten en zijn niet inwisselbaar voor geld. De gift voucher blijft geldig totdat het gehele (rest)bedrag is gebruikt.

 

Categorieën