Iris Poldervaart

The Color campagne is genomineerd!

28 maart 2018

Goed nieuws! The Color is… Nominated! De The Color campagne #TheColorIsYou, die vorig jaar april in heel Nederland gelanceerd werd, is genomineerd voor een ADCN Award. 

Reclamebureau Dawn creëerde deze campagne in samenwerking met The Color en verdient hiermee een nominatie in de categorie ‘Art Direction’. En dat is best een prestatie, want het is de eerste campagne die The Color uitbracht. Het iconische beeld, geschoten door fotograaf Marc de Groot, was wekenlang te zien op verschillende plekken in Amsterdam en Nijmegen. 

Maar wat is zo’n ADCN award nou precies?

Als sinds 1967 reikt ADCN, de non-profit organisatie voor creativiteit in reclame en design, elk jaar de ADCN Awards uit. De Lamps, zoals deze awards ook wel genoemd worden, belonen de makers van advertenties en campagnes die uitblinken passie, talent en hard werk.

Naast de nominatie voor de #TheColorIsYou campagne ontvangt reclamebureau Dawn nog 14 andere nominaties in verschillende categorieën. The Color bevindt zich dan ook in goed gezelschap; ook campagnes voor onder andere De Bijenkorf (Animation, Visual Effects), Swinckels (Film & Video, Sound Design), Triodos (Film & Video, Copywriting) werden genomineerd.

Of de campagne van The Color daadwerkelijk in de prijzen valt wordt  op 17 april 2018 bekend gemaakt. Wij zijn in ieder geval al ontzettend trots op de nominatie. 

Categorieën