Iris Poldervaart

The Color Couples Make-over: meld je nu aan!

11 april 2017

Weet jij als geen ander welk kapsel geweldig zou staan bij jouw geliefde? Dan is dit jouw kans: meld je nu aan voor The Color Couples Make-over in samenwerking met MyChannels en het AD.

The Color Couples Make-over

Als jij stiekem een beetje (of eigenlijk gewoon heel erg) baalt van het haar van jouw significant other, dan sta je daar zeker niet alleen in. Het is een veelvoorkomend probleem: hij of zij is zó leuk, maar het kapsel kan een stuk beter. En omdat jij jouw wederhelft door en door kent, weet je precies welke hairdo en haarkleur wél perfect bij hem of haar zouden passen, toch?

Transformatie voor twee

Als dit bekend klinkt, dan is The Color’s nieuwe Couples Make-over webserie echt iets voor jou. Jij geeft je partner op, kiest de nieuwe look, en topkapper Jeffrey Janssen verzorgt de totale make-over. Maar er is een catch: niet alleen je geliefde, ook jij wordt getrakteerd op een transformatie. En jouw nieuwe kapsel wordt uitgekozen door – je raadt het misschien al – je vriend of vriendin. Inderdaad, jij en je geliefde kiezen elkaars nieuwe look. Daar is wat wederzijds vertrouwen voor nodig, maar dat zit wel goed, toch?

Kunnen jij en je partner allebei wel een fris nieuw kapsel gebruiken, en zijn jullie niet bang om jullie lot (en haar) in elkaars handen te leggen? Geef je dan nu op! Stuur een mailtje naar Iris@ad.nl met daarin jullie gegevens en een recente foto van jullie beiden en wie weet maken wij jullie binnenkort blij met een geweldige Couples Make-over!

Categorieën