Esmee Ames

Rebelle x The Color: Retail Event Amsterdam

23 januari 2018

Shop till you drop! Wij vrouwen hoúden van shoppen. Inmiddels puilen onze kasten uit van tientallen tassen en schoenen. Toch weerhoudt dit ons er niet van om nóg meer te shoppen. Wij begrijpen je probleem en daarom organiseert The Color in samenwerking met tweedehands designer webshop Rebelle een Retail Detox Evenement in het weekend van zaterdag 27 januari en zondag 28 januari 2018. Bezoek jij het Rebelle x The Color Retail Event

Wat houdt dit evenement in?

In onze The Color salon aan de Bilderdijkstraat organiseren wij samen met Rebelle een evenement waar je jouw kledingkast kan detoxen van al je designer items. Bezoek ons evenement met jouw tweedehands designer items, zoals kleding, tassen, schoenen en accessoires. Het team van Rebelle is aanwezig om jouw items te beoordelen, je te adviseren over de prijs en de items voor jou online te verkopen op www.rebelle.com Ja, dat hoor je goed: Rebelle verkoopt jouw items vóór jou. En wanneer je je items ingeleverd hebt? Dan is het tijd om te relaxen met een drankje op het Rebelle x The Color retail event. Wanneer jouw item verkocht is, maakt Rebelle de opbrengst over naar jouw bankrekening. More shopping money!

 

Rebelle x The Color

Een cadeautje voor jou!

Heb je je designer item ingeleverd? Dan ontvang je een exclusieve waardebon ter waarde van €100 die je meteen kan gebruiken voor een haarkleurbehandeling bij The Color! Color Director Floor Mulder zal aanwezig zijn op het evenement om jou het beste haaradvies te geven. Wat wordt jouw nieuwe haarkleur?

Bezoek jij het Rebelle x The Color retail event op zaterdag 27 januari of zondag 28 januari? Beide dagen zullen plaatsvinden van 10:00 tot 17:00 op de Bilderdijkstraat 209 in Amsterdam.

Meld je hier alvast aan via Facebook en nodig ook meteen je moeder, beste vriendin of zus uit om samen met jou ons evenement te bezoeken! Welke designeritems ga jij verkopen? We hopen je te zien op ons evenement op de Bilderdijkstraat in Amsterdam! 

 

Categorieën