Iris Poldervaart

Press trip naar Berlijn met Wella Professionals

6 december 2015

Vorige week donderdag vloog ik op uitnodiging van Wella Professionals naar het uber coole en ook zeer koude (het sneeuwde, brrrr) Berlijn om daar aanwezig te zijn bij de internationale persdag en de TrendVision Awards 2015. Elk jaar wordt er een Nationale TrendVision Color Award en Young Talent Award uitgereikt. Twee winnaars uit elk land strijden dan tijdens de Internationale editie van de TrendVision Awards, dit jaar in Berlijn.

Bij aankomst eerst maar even alle spullen uitgepakt in mijn wel hele fijne kamer in het Waldorf Astoria.

Waldorf Astoria Berlin met Wella Professionals

Vrijdag, 20 november, was de internationale persdag. Waar ik tijdens een workshop met niemand minder dan Wella’s Global Creative Director Eugene Souleiman alles te horen kreeg over de hairdo’s die hij creëerde voor internationale Spring 2016 fashion shows.

Workshop met Eugene Soleiman_The Chair

Naast Eugene was ook Wella’s Global Director of Color Josh Wood aanwezig tijdens een ochtend sessie waarin hij vooral vertelde over zijn inspiratie achter zijn Les Beiges kleur lijn (zoals je hieronder ziet). De kleur bij dit model noemt Josh ‘Concrete Blonde’. Een super mooie kleur als je het mij vraagt, zeker als je weet dat het model van nature zwart haar heeft.

les beiges by josh wood

‘s Middags werd er lunch geserveerd in café Moskau (waar ook de persdag plaatsvond)

lunch cafe moskau

‘s Middags kregen we een kijkje achter de schermen, althans, hoe het er normaal gezien aan toe gaat achter de schermen met Eugene en zijn team.

eugene soleiman bij trendvision 2015

Op zaterdag 21 november kreeg ik de kans om al onze vragen te stellen aan Josh Wood, houd onze Facebook pagina in de gaten om te zien wanneer mijn interview met hem live staat.

Op zondag startte mijn dag al vroeg, om 8.30 uur ‘s ochtends stipt werden wij vervoerd naar de locatie van de TrendVision Awards waar al het talent heel hard aan het werk was om hun model voor te bereiden voor de show ‘s avonds.

iris poldervaart bij trend vision

S’avonds barste het feest los en werden er per categorie 4 awards uitgereikt; Platinum, Gold, Silver en Bronze en de ‘People’s Choice’.

trendvision berlijn 2015 The Chair

Tekst: Iris Poldervaart

Beeld: The Chair Instagram & Wella Professionals

 

Categorieën