Iris Poldervaart

De perfecte top voor je volgende festival

8 juni 2016

Vanaf nu vind je bij The Chair elke twee weken fashion advies van niemand minder dan topstyliste Manon Meijers. Want als je tijd en aandacht besteedt aan je kapsel kan een goede outfit natuurlijk niet ontbreken. The Chair blijft hét platform waar de focus op haar ligt, maar als het aan ons ligt gaan haar en fashion perfect samen. Benieuwd hoe je er van top tot teen goed uitziet? We got you covered! 

Festival binnenkort en nog geen idee wat je aan moet trekken? De it-top van dit moment is de off shoulder! Blote schouders zijn het nieuwe decolleté en heel eerlijk: ik vind het nog sexier ook! Een bijkomend voordeel is: als het zonnetje flink schijnt (we mogen dromen, toch?) heb je aan het einde van de dag geenwitte bandjes‘ op je schouders staan. Draag onder deze tops wel een strapless bh voor het mooiste resultaat.

Heb jij er nog geen in je kast of ben je toe aan een nieuw exemplaar? Shop dan hier mijn favorieten:

Shop:

EQUIPMENT // MARA HOFFMAN

Shop:

GANNI // RAG & BONE

Shop:

SUPERTRASH // TOPSHOP

 

Tekst: Manon Meijers
Beeld cover: Pinterest


Styliste Manon Meijers is samen met haar team verantwoordelijk voor de looks van een heel scala aan tv persoonlijkheden waaronder Wendy van Dijk, Katja Schuurman, Jan Kooijman en vele anderen. Manon heeft als styliste een indrukwekkende staat van dienst opgebouwd en is sinds een aantal jaar naast haar werkzaamheden achter de schermen ook zelf op het scherm te bewonderen. Als presentatrice vormt ze samen met beautycoach Thijs Willekes ‘De Modepolitie 2.0’ op RTL 5 en nam ze drie seizoenen lang de slecht geklede moeders onder handen in het RTL 4 programma ‘Hotter than my Daughter’. In 2013 lanceerde Manon haar eigen online fashion-, beauty- en lifestylemagazine MonStyle

Categorieën