Iris Poldervaart

Lizzy Jagger is Redken’s nieuwe brand muze

6 juni 2016

Hot hair news! Deze week kondigt Redken 5th Avenue model, actrice en muziekproducent Lizzy Jagger aan als nieuwe brand muze. Hiermee treedt Lizzy toe tot het Redken trend collectief, een team van muzes en trend creators waar ook actrice Suki Waterhouse, supermodellen Amber Le Bon, Mariacarla Boscono, Lea T., Soo Joo Park en Crystal Renn deel van uitmaken.

The Chair Lizy Jagger Redken

Het merk heeft uiteraard niet zomaar voor Lizzy Jagger gekozen. Redken 5th Avenue staat voor schoonheid die kracht krijgt dankzij innovatie en wetenschap, geïnspireerd door het dynamieke straatbeeld van New York. Een perfecte match met Lizzy’s unieke look. Shane Wolf, Global General Manager van het haarmerk, legt uit: “Lizzy’s opvallende rode haar en unieke stijl drukken de Redken spirit uit. Ze vertegenwoordigt een moderne vorm van zelfverzekerde schoonheid”.

De eerste (prachtige) beelden van Lizzy Jagger voor Redken kunnen we nu al bekijken, maar Lizzy zal haar debuut voor het haarmerk pas echt maken in augustus 2016, in de campagne voor de lancering van New Heatcure Professional, een revolutionaire salon service die beschadigd haar on the spot herstelt en dit effect tot 10 wasbeurten vasthoudt. Ook zal ze deel uitmaken van de relaunch van Redken’s Heat Styling, een speciale collectie die zorgt voor langdurige bescherming van het haar. Wij kunnen in ieder geval niet wachten om het resultaat te zien. Good luck Lizzy!

The Chair Lizy Jagger Redken

Voor meer informatie: www.redken.nl

Tekst: Anna van der Griend
Beeld: Redken

Categorieën