Iris Poldervaart

Keune introduceert vernieuwde blend-product lijn

14 juni 2016

De vernieuwde Keune Blend-productlijn is geïnspireerd door invloeden vanuit de hele wereld. In 2006 introduceerde het merk deze lijn: een frisse, nieuwe stylinglijn voor de ‘global youngsters‘. Tien jaar later ondergaat de lijn nu zelf een metamorphose.

The Chair_ Keune BLEND
Individualiteit is iets om te vieren! Daarom is de vernieuwde Blend-lijn ontworpen om je persoonlijkheid te onderstrepen, waar je ook vandaan komt of heengaat; vindt Keune. Haar is bedoeld om mee te spelen (jaja, we totally agree!!) en om nieuwe dingen mee te proberen en waarmee je een shape of stijl creëert voor ieder gevoel, gelegenheid of gebeurtenis. Blend is ook echt bedoeld om te mixen, zo kun je zelf je eigen product mix bepalen om jouw ultieme look te creëren.

Mocht je nou nog wat inspiratie nodig hebben,  Global Creative Artistic Director Ilham Mestour laat je zien hoe je deze toffe Twisted Tokyo look kunt stylen. En ja, hoe kan het ook anders deze look haalt zijn inspiratie uit Tokyo..

How-to

1. Verdeel het voorste deel van haar in 3 plukjes. Spuit een ruime hoeveelheid van Sea Salt Spray op elke pluk. Maak knopen door te haar te draaien en te föhnen.
2. Verwijder knopen. Maak een driehoekige scheiding op bovenkant van het hoofd. Maak een losse knot en zet vast met een haarspeld.
3. Combineer wax en clay en verdeel dit over de lengte van het haar, een grote reeks tegelijk.

Tekst: Iris Poldervaart

Beeld: Keune

Categorieën