Iris Poldervaart

Hot now: SugarBearHair

10 juni 2016

Glanzend, sterk, en vooral gezond haar is iets wat we allemaal wel willen. Helaas is niet iedereen gezegd met goede haar-genen, om nog maar te zwijgen over de manieren waarop we onszelf saboteren met hete stylingproducten en haarkleuringen. De belofte van sterker, langer en glanzender haar in een potje kunnen we dan ook niet zomaar negeren. Tijd om kennis te maken met SugarBearHair.

Misschien heb je het merk al eens langs zien komen op social media; menig blogger is fan en ook de Kardashians prijzen het kleine blauwe pilletje regelmatig aan op instagram. De instructies zijn simpel genoeg: neem twee SugarBearHair vitaminepilletjes per dag voor sterker, dikker en gladder haar. Het merk zelf omschrijft het product als een ‘gummy vitamin’. En inderdaad, ook de ingrediënten van SugarBearHair lijken niet heel anders te zijn dan die van de kindervitaminepillen die je vroeger van je ouders moest nemen. Vitamine A, vitamine Cs, vitamine D, vitamine E, vitamine B-6, foliumzuur, vitamine B-12, pantotheenzuur, jodium, zink, choline, inositol en kokosolie; zo op het eerste gezicht helemaal veilig, maar niet heel bijzonder.

Wat onderscheidt SugarBearHair dan wél van andere multivitamines? Het geheim van SugarBearHair zit hem in het ingrediënt biotine, waar het pilletje enorm veel van bevat. Biotine stimuleert de aanmaak van vetzuren in de hoofdhuid, wat vervolgens weer zorgt voor mooier en gezonder haar dat ook nog eens sneller groeit.

Ook niet onbelangrijk: het pilletje is enorm fotogeniek. Laten we eerlijk zijn, we zouden de schattige felblauwe beertjes al leuk vinden als het niks voor ons haar zou doen. Daarnaast schijnen ze ook nog eens heerlijk te smaken. En dat terwijl de gummy’s – in tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden – helemaal suikervrij, glutenvrij én vegetarisch zijn, gezoet met natuurlijke smaakstoffen.

Of het echt werkt? De lovende recensies van celebs, bloggers, maar ook ‘gewone’ vrouwen (lees: mensen die geen geld ontvangen voor hun positieve woorden) doen geloven dat we hier te maken hebben met meer dan een insta-hype. Als je het zelf uit wil testen kun je de gummy’s kopen op de website van SugarBearHair – het merk verzendt ook naar Nederland. Wij zijn benieuwd!

 

Tekst: Anna van der Griend

Categorieën