Iris Poldervaart

hairstyling workshop

15 december 2014

WAT ZIJN DE TRENDS DIT SEIZOEN OP HAAR GEBIED?

Komt het je bekend voor, een kast vol geadviseerde producten plus een aantal tools zoals een föhn, stijltang etc.? Hoe ga ik hier mee om en wat kan ik doen om het maximale uit mijn haar te halen? Vind jij het ook zo moeilijk om dezelfde look als de kapper te maken?

De professionals van The Chair ,bekend van Hollands Next Topmodel 2014 en Koffietijd, staan klaar om jouw de nieuwste trends van het seizoen (wij geven 4 cursussen per jaar) te tonen en te laten zien hoe jij dit zelf kunt realiseren in onze hairstyling workshop! Als jij vier keer per jaar deze cursus volgt ben je altijd op de hoogte van alle haar trends en kun jij deze zelf thuis toepassen bij jezelf of een dochter, vriendin, moeder etc. Natuurlijk is het ook mogelijk om één losse cursus te volgen.

Om je goed te adviseren, zorgen wij ervoor dat de juiste tools (föhn, stijltang, stylingproducten etc.) aanwezig zijn op de desbetreffende dag of avond. Je hoeft dus niks mee te nemen!

Workshop The Chair

Wat houdt de cursus in?

In 2015 worden er 4 workshops geven. Elk seizoen één workshop met de nieuwste trends. Houd The Chair in de gaten voor de agenda van 2015! De cursus begint met een haar trendpresentatie van The Chair’s Iris, dan laten The Chair professionals drie verschillende haar technieken zien. Na de thee/koffie break kun je één haar techniek kiezen. Onze professionals zullen je begeleiden om deze technieken eigen te maken.

Voor wie is de cursus?

Iedereen die geïnteresseerd is in haar trends. Kom samen met vriendin(nen), zus of jouw moeder en leer hoe jij er goed uit kunt zien, elke dag, met prachtig gestyled haar.

Ook interesse in make-up?

Naast de haar workshops geven wij ook workshops waar je leert zelf je haar te stylen en een mooie make-up te zetten.

Eerstvolgende workshop?

Wij zijn druk bezig met de agenda voor 2015! Wil je je inschrijven of meer informatie mail naar iris@the-chair.nl Geef duidelijk aan of je interesse hebt in de haar workshop of haar & make-up workshop.

Categorieën