Iris Poldervaart

Global Insider: Katja Rosasco Januari Diary

8 januari 2016

Ook deze maand neemt de Deense topkapper Katja Rosasco je weer mee naar Kopenhagen voor een uniek kijkje in haar drukke leven.

1-4: “Deze maand hadden we het erg druk bij Kimoli, onze salon. We zorgen ervoor dat iedereen helemaal klaar was voor kerst en oud en nieuw. Hoewel we het super druk hadden en lange dagen draaiden hadden we het enorm gezellig. I love my team :)”

5-6: “Voor en na, met highlight en toner. Nu heeft ze geen zilveren jurk meer nodig voor oud en nieuw.”

8-11: “Voor, tijdens en na haar kleuren en een toner. Voor een zachte kleur die op een natuurlijke manier uitgroeit. Dit meisje is mijn kleine fashionista. Ik ontmoette haar toen ze nog model was, en na jaren van gezamenlijke fotoshoots is het een goede vriendin van me geworden. Ze is altijd in voor een leuke dag in de studio, om te spelen met haar en make-up.”

12: “Ik hoop dat jullie allemaal een geweldige kerst en oudejaarsavond hebben gehad. Voor mij was het alles wat ik gehoopt had. Familie, feestjes, jurkjes en veel te veel eten 😉 En nu is het een nieuw jaar, een nieuwe kans om al je dromen waar te maken. Mijn 2015 was een crazy good jaar en ik kan niet wachten om te zien wat 2016 me te brengen heeft!”

 


Katja Rosasco

Bio Katja Rosasco

De Deense Katja Rosasco begon haar carrière als make-up artist, maar voegde daar vier jaar geleden ook het vak van haarstylist aan toe. Met haar 26 jaar is ze nog een jonge hond in de top van de Deense beauty bizz, maar wel eentje met een CV waar je u tegen zegt.

Woonplaats: Kopenhagen

Salon: Kimoli

Motto: Work hard, and be nice to people

Grootste inspiratiebron: zonder twijfel Vidal Sassoon. Je moet echt zijn boek lezen en film zien. Zelfs voor niet-kappers erg inspirerend

Signature style: Iedereen die mij kent weet dat ik enorm van lang haar houd, maar mijn stijl is vooral klassiek met een touch of hipster chic

Kan niet zonder: koffie en droogshampoo (Fresh Hair van Kevin Murphy)

Katja in 3 woorden: loyaal, energiek en perfectionistisch

Geen dag compleet zonder: even kletsen met mijn moeder. Ze is mijn grootste inspiratiebron als het gaat om gewoon ‘mens zijn’

Dream job: die heb ik al! Het werken voor Kimoli, maken van collecties en het doen van shows is een dream come true. Wat ik het liefste doe is anderen inspireren. De celebrity die ik graag in mijn stoel zou willen is Olivia Palermo.

 

Categorieën