Iris Poldervaart

The Color College: het eerste haarkleurinstituut van Nederland

9 mei 2017

The Color College: het eerste haarkleurinstituut van Nederland speciaal voor professionals.

Als eerste in Nederland biedt haarkleurinstituut The Color College een uitgebreid cursusprogramma voor zowel de startende als ervaren haar professional die zich wil specialiseren en verdiepen in nieuwe haarkleurtechnieken. Tijdens onze cursussen vertellen The Color Specialists je alles over de beste highlight- of blendingtechnieken, zoals balayage, color melt, foilyage en hair strobing. 

Uitgebreid cursusprogramma

The Color College biedt een uitgebreid cursusprogramma. Door het volgen van de ‘Color on Trend’ cursus ben je altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van fashion en haarkleuring. Tijdens deze cursus wordt elk seizoen één nieuwe kleurtrend en de daarbij behorende technieken uitgelicht. Daarnaast is het ook mogelijk om van tevoren een jaarabonnement af te sluiten. Hiermee ben je verzekerd van een plek voor de vier Color on Trend cursussen die per jaar aangeboden worden.

Sales en Digital

Naast cursussen op kleurgebied biedt The Color ook een All About Digital cursus aan. Tijden veranderen, net als consumenten; 9 van de 10 klanten leeft tegenwoordig in hun smartphone. Het is essentieel om hier als salon of haar professional op in te spelen. Tijdens deze cursus leert de professional door middel van hands-on tips & tricks alles over het optimaal inzetten van digitale marketing om zo de salon of eigen werk te promoten. Deze cursus wordt gegeven in samenwerking met The Color. Ook de cursus Sales Killers maakt deel uit van het lesprogramma. Tijdens deze cursus komen alle do’s en don’ts omtrent verkoop- en communicatietechnieken in de salon aan bod.

Vernieuwend lesmateriaal

Door middel van digitale lespakketen speelt The Color in op een volledig nieuwe manier van lesgeven. Tijdens onze cursussen maken de cursisten gebruik van tablets waarop al het lesmateriaal op overzichtelijke wijze te vinden is. Daarbij worden de besproken technieken altijd toegepast op een echt model om zo een realistisch beeld te geven en de salonsituatie zoveel mogelijk te benaderen.

Do you have what is takes to become a Color Specialist? Meld je dan nu aan via www.thecolor.nl/college.

 

Categorieën