Georgien Modijefsky

Chairmas dag 5: grote OriginalMineral giveaway

16 december 2016

De laatste dag van Chairmas is aangebroken en dat vieren we met een grote OriginalMineral giveaway. Met niet één, niet twee, maar maar liefst drie kansen om te winnen!

The Chair OriginalMineral giveaway

Wij van The Color zijn al een tijdje fan van OriginalMineral en nu mogen we een aantal super fijne producten weggeven! Op deze laatste dag van Chairmas kun je voor jezelf en twee vriendinnen volgende dingen winnen:

  • 3x OriginalMineral Christmas Box Hydration: in deze box vind je de Hydrate & Conquer shampoo en conditioner, die droog, beschadigd en/of gekleurd haar herstellen en hydrateren. Door rijke ingrediënten zoals Tasmanian Sea Kelp, Vitamine A, B, C & E en 13 amino zuren die het haar zullen versterken en het haar zullen stimuleren. Ook vind je in deze box de Frizzy Logic, een shine serum die met een combinatie van koud geperste Argan olie en Evening Primrose olie het haar kalmeert, glad maakt en beschermt tegen vocht.
  • 3x OriginalMineral Christmas Box Volume: nog een leuke box met onder andere de Fine Intellect shampoo & conditioner. Deze herstellen fijn, dun en/of slap haar en zorgen voor kracht, volume, het herstellen van de structuur van het haar, verwijdert pluis en zorgt voor veerkracht met ingrediënten als Jojoba olie en de Australische bloem Lilly Pilly. Daarnaast win je de Atonic Spray, een must-have stylingproduct dat een verdikkend effect geeft zonder het haar plakkerig te maken. Het geeft het haar intense stevigheid en beschermt het haar tegen hitte, dus is het perfect te gebruiken in combinatie met bijvoorbeeld een föhn of stijltang.
  • Last but certainly not least, 3x Project Sukuroi: de nieuwste generatie smoothing balm. Dit product is geschikt voor iedere haarlengte en structuur. Het hydrateert, beschermt en voedt het haar zonder het te verzwaren. Daarnaast geeft het ‘t haar een gezonde glans en maakt het haar sterk en glad.

Dat is heel veel leuks om te winnen! Hoe maak je kans om dit voor jezelf en twee vriendinnen te winnen? Reageer op onze Facebook pagina op de OriginalMineral giveaway post en tag daarin twee vriendinnen en wie weet maken we jou gelukkig met één van de OriginalMineral prijzen!

Lees voor deelname eerst de algemene voorwaarden.

 

Beeld: OriginalMineral

Categorieën