Georgien Modijefsky

Chairmas dag 1: KEVIN.MURPHY giveaway

12 december 2016

Het is zover! Deze week is het Chairmas en The Chair geeft vijf dagen lang elke dag cadeautjes weg. De eerste dag beginnen we al in de kerstsfeer met deze KEVIN.MURPHY giveaway. Wil je weten hoe je kan winnen? Lees dan snel verder!

The Chair KEVIN.MURPHY giveaway

Met dit koude weer buiten en de verwarming binnen en de hitte van föhns, stijl- en krultangen kan je haar wel een opkikkertje gebruiken. En met deze KEVIN.MURPHY giveaway hebben we precies het juiste product daarvoor! De SHIMMER.SHINE is een mist die het haar weer laat glanzen en ook nog eens verzorgt met vitamine A, C en E, Baobab, Immortelle en Bamboe. Essentiële oliën, bioflavonoïden en vitamine herstellen het haar en geven het een instant glans; twee werkingen in één dus en een mooi product voor de feestdagen!

Sharing is caring en helemaal in de kerstgedachte. Daarom maak niet alleen jij kans om dit mooie product te winnen, maar ook twee van je vriendinnen!  Om te winnen ga naar onze Facebookpagina en tag twee vriendinnen in het KEVIN.MURPHY giveaway bericht en wie weet krijgen jullie straks alledrie de KEVIN.MURPHY SHIMMER.SHINE thuisgestuurd!

 

Lees voor deelname eerst onze algemene voorwaarden.

 

Beeld: KEVIN.MURPHY

Categorieën