Floor Gijsbertse

We like: Julia Roberts heeft een totaal nieuwe look

14 november 2018

De grote sterren der aarde blijven ons verrassen. Uiteraard bezitten celebs de middelen om moeiteloos te kunnen switchen van stijl en looks (lees: stylisten), maar Julia Roberts lijkt dit kunstje inmiddels wel heel goed te beheersen. Zo heeft de actrice plotsklaps een totaal andere look.

Julia Roberts
De 51-jarige actrice is al meer dan dertig (!) jaar te zien in verschillende films en series. Logisch dus dat we inmiddels ook heel wat looks van de ster de revue hebben zien passeren. Zo was ze jarenlang donkerbruin, toen ging ze naar lichtbruin en de afgelopen jaren was Julia te spotten met vooral blonde lokken. Maar deze wisseling zorgt alles behalve voor verveling. Want Julia blijft ons verbazen. De Pretty Woman-actrice heeft namelijk haar blonde lokken ingeruild voor iets totaal anders.

Een kloddertje roze hier, een kloddertje roze daar
De Hollywood-ster schoof onlangs aan bij de talkshow Jimmy Kimmel Live. Maar in de talkshowstoel zat een heel andere Julia. De ster heeft een mini-makeover gehad met een flinke dosis grunge. Ze kroop in de stoel naast Jimmy in een prachtig (!) roze pak, maar ook haar lokken waren subtiel roze gekleurd.

Statement
Julia weet natuurlijk als geen ander een statement te maken. Laten we je geheugen even opfrissen met het okselhaarincident, pak ‘m beet twintig jaar geleden. Julia Roberts besloot destijds volledig tegen de Hollywood-etiquetten in haar okselhaar te laten staan tijdens de première van de film Notting Hill. Ook nu voelt ze feilloos aan hoe ze subtiel een statement kan maken.

Pastelroze
En dat doet ze uiteraard weer op een jaloersmakende manier. Tijdens de talkshow draagt ze haar lokken in een nonchalante vissengraatvlecht (Lauren Verster eat your heart out!). Maar alle ogen zijn gericht op haar haarkleur. Een verrassende keuze voor de klassieke actrice. Want jawel, we spotten daar toch echt een flinke dosis pastelroze. Julia kan de look gigantisch goed hebben. We gokken dat de ster een trend zal zetten ook buiten de grenzen van Hollywood. Dus, who’s next?

Categorieën