Demi Kleiboer

The cut: Samile Bermannelli

21 januari 2019

Voor eenieder die vol verbazing naar het kapsel van een bekende it-girl, beroemdheid of icoon van vroeger tuurt, lees vooral even mee. Want in The Cut bespreken we iconische kapsels van bekende knappe koppen. Uiteraard zouden we The Color niet zijn als we je niet direct vertellen hoe je dit creëert.

Samile Bermannelli
Geboren in Salvador, Bahia, negentien jaar geleden, loopt catwalk na catwalk en in 2017 liep ze de Victoria’s Secret Fashion Show. Het Braziliaanse model staat onder contract bij Elite Model Management en staat nu op de lijst van de top nieuwkomers modellen. Met haar fascinerende schoonheid en gemak voor zowel de camera als op de catwalk, begrijp je wel waarom de grote merken Samile Bermannelli hebben ingeschakeld om een ​​vleugje chic naar hun catwalk te brengen.

De coupe

Laten we allemaal buigen voor deze waanzinnige mooie krullen die erin slagen om volumineus te blijven dankzij een paar korte lagen. Haar coupe draagt de naam: long boyisch haircut.

De juiste verzorging

Deze coupe vraagt wel de enige verzorging. Om de krullen zo mooi te krijgen, gebruik je voor de glans de Moroccanoil Treatment. Gebruik daarna de Moroccanoil Curl Control Mousse  dit houdt de krullen in bedwang met optimale versteviging en een zachte, natuurlijke uitstraling. Als laatste, gebruik je de Moroccanoil Curl Deining Cream deze creme activeert het krulgeheugen en biedt langdurige controle en bescherming tegen kroezen en pluizen.

Categorieën