Demi Kleiboer

The Cut: Jeanne Damas

7 januari 2019

Voor eenieder die vol verbazing naar het kapsel van een bekende it-girl, beroemdheid of icoon van vroeger tuurt, lees vooral even mee. Want in The Cut bespreken we iconische kapsels van bekende knappe koppen. Uiteraard zouden we The Color niet zijn als we je niet direct vertellen hoe je dit creëert.

Jeanne Damas

Sommige vrouwen hebben het: eenvoudigheid wat hun juist cool maakt, de franse It-girl Jeanne Damas is zo’n persoon. Jeanne Damas werd bekend via Instagram als blogger, maar groeide al snel door als model en actrice. Haar Instagram feed is een selectie van het leven in de meest glamoureuze steden van Europa die zich vult met toegankelijke stijlinspiratie.

De coupe

Nu over naar het kapsel, want ook haar kapsel is vrij toegankelijk. We noemen het ook wel: shag hair. Een balayage met een disconected pony die in verschillende lagen is geknipt. Are you ready?

De juiste verzorging

Dit kapsel is een kapsel waar je eigenlijk niet veel aan hoeft te doen. Wil je het net even iets ruwer laten lijken, dan zou je de dry texture spray van Moroccan Oil kunnen gebruiken, voor een moeiteloze “undone” style met textuur en langdurige hold. Gebruik de spray als een finishing spray en creëer volume met textuur en voilà!

Categorieën