Demi Kleiboer

The Cut: Emma Stone

14 januari 2019

Voor eenieder die vol verbazing naar het kapsel van een bekende it-girl, beroemdheid of icoon van vroeger tuurt, lees vooral even mee. Want in The Cut bespreken we iconische kapsels van bekende knappe koppen. Uiteraard zouden we The Color niet zijn als we je niet direct vertellen hoe je dit creëert.

Emma Stone

Emma Stone is een Amerikaanse actrice die van alle markten thuis is. Ze won in 2017 de Oscar en een Golden Globe voor haar hoofdrol in de film La La Land. Sinds haar debuut op het grote scherm in 2007, kwam Emma Stone heel vaak voorbij op de buis. Grote films waar je Emma Stone van zou kunnen kennen zijn The Help, Friends with Benefits en Crazy, Stupid Love. En nu blijkt ze ook nog eens een fantastische stijl te hebben, wow!

De coupe

Een blondine, roodharige en brunette: Emma Stone is niet bang om te experimenteren met haar haar. Van gladde chignons en krullen in jaren veertig-stijl tot rock ‘n roll golven. De coupe die ze nu heeft, noemen we een ‘slik lobbob’. Korter aan de achterkant, waardoor langer aan de achterkant is. Het haar is all over geverfd in de kleur: ginger.

De juiste verzorging

De coupe van Emma Stone glanst echt fenomenaal. Om dit zo goed mogelijk te stylen moet je het smooth föhnen. Gebruik hiervoor een smoothing styling crème van Z.one, die is geformuleerd om de schubbenlaag glad te maken, het haar te beschermen tijdens het föhnen en die een natuurlijke ondersteuning geeft. Het houdt het haar langer glad en gaat pluis tegen.

https://www.instagram.com/p/BgCVJfngZKW/

Categorieën