Floor Gijsbertse

The Cut: Cara Delevingne

16 november 2018

Voor eenieder die vol verbazing naar het kapsel van een bekende it-girl, beroemdheid of icoon van vroeger tuurt, lees vooral even mee. Want in The Cut bespreken we iconische kapsels van bekende knappe koppen. Uiteraard zouden we The Color niet zijn als we je niet direct vertellen hoe je dit creƫert.

Cara Delevingne
De ultieme paradijsvogel op het gebied van kapsels is niet geheel zonder verrassing Cara Delevingne. De Britse it-girl en topmodel is niet vies van een metamorfose. Nu is Cara ook gezegend met een prachtig koppie, waardoor een testritje van een kapsel of nieuwe haarkleur al snel gemaakt is. Maar toch, hulde aan haar haarstylisten. Want op dit moment heeft Cara een prachtige korte coupe en dito kleur die misschien niet iedereen aandurft.

De coupe
The Color weet natuurlijk als geen andere hoe deze coupe tot stand is gekomen. Kortom: we delen met liefde alle details zodat jij de coupe kunt copycatten. Zo zijn er bij Cara Week at the Beach Strandlights gezet met een gouden honey blonde toner om het geheel wat minder hard te maken. Uiteraard is dit wel een kleur die onderhouden moet worden. Zo kun je deze coupe het beste verzorgen middels een color maintainer en eens per week een masker gebruiken om je haar te blijven voeden.

Categorieƫn