Demi Kleiboer

The Cut: Arizona Muse

22 december 2018

Voor eenieder die vol verbazing naar het kapsel van een bekende it-girl, beroemdheid of icoon van vroeger tuurt, lees vooral even mee. Want in The Cut bespreken we iconische kapsels van bekende knappe koppen. Uiteraard zouden we The Color niet zijn als we je niet direct vertellen hoe je dit creëert.

Arizona Muse

Arizona Muse werd geboren op 18 september 1988 in Tucson, Arizona en groeide op in Santa Fe, New Mexico. In 2009 begon het jonge model aan een haar carrière, die even later werd gepauzeerd vanwege de komst van haar zoon: Nikko. Arizona Muse maakte haar comeback een jaar later tijdens de New York Fashion Week in september 2010, wandelend voor ontwerpers waaronder Marc Jacobs, Proenza Shouler, Hervé Army en Narciso Rodriguez.

De coupe
Haar coupe is een voorbeeld voor velen: een glanzende bob waar velen van zullen dromen. De lengte kun je bepalen tussen de kaaklijn en schouders met aan de voorkant lange lagen. Rock it!

De juiste verzorging
Over naar het kapsel. Want haar coupe is in verschillende lagen geknipt. Zo heeft Arizona vooraal aan de voorkant lange lagen. Uiteraard heeft deze coupe ook nog de nodige verzorging nodig. De mooie kleur zolang mogelijk behouden? Snappen we! Je kunt je haar af en toe verzorgen met een rootbooster op de aanzet of een shinebooster in de lengte.

Categorieën