Demi Kleiboer

The Color gift card: een persoonlijk verwencadeau!

10 december 2018

De feestdagen komen er weer aan, en dat gaat natuurlijk samen met lichtjes, gezelligheid, en… cadeaustress. Want wat geef je die vriendin, zus, of collega die alles al heeft? Nou, een The Color gift card dus.

Het ultieme cadeau

Met een The Color gift card geef je namelijk het allerleukste cadeau dat je kunt geven: een nieuwe haarkleur. En of dat nou een frisse touch-up is, of een juist een hele transformatie, dat maakt niet uit; je bepaalt namelijk helemaal zelf welk bedrag je op The Color gift card zet. Zo kan degene aan wie jij de gift card cadeau doet dus rustig bedenken of ze voor een natuurlijke balayage gaat, of toch liever voor een coole pasteltint. Ook leuk: op de kaart is plek voor een korte boodschap. Zo geef je dus heel makkelijk een persoonlijke touch aan The Color gift card.

Wie maak jij dit feestseizoen blij met een The Color gift voucher?

The Color gift cards kunnen in iedere salon gebruikt worden voor een kleur- of knipbehandeling naar keuze. Gift cards kunnen niet besteed worden aan producten en zijn niet inwisselbaar voor geld. De The Color gift card blijft geldig totdat het gehele (rest)bedrag is gebruikt.

De The Color gift card is eenvoudig online te bestellen (bonnen t.w.v. € 50,-) of kopen in één van The Color Salons (waarde van de bon zelf te bepalen).

The Color Giftcard

Categorieën