Iris Poldervaart

Summer must: platinablond

23 mei 2016

Quizvraag: wat hebben Jennifer Lawrence, Taylor Swift, Charlize Theron en Kristen Stewart met elkaar gemeen? Naast succesvolle carrières in de spotlights hebben deze celebs onlangs allemaal de switch gemaakt naar platinablond haar. En met goede reden, want ijsblond haar is dé kleur van deze zomer. 

De nieuwste aanwinst voor de platinum squad? Emma Stone, die afgelopen week in Beverly Hills gespot werd met een witblonde, gelaagde chaggy bob à la Taylor Swift.

En het beste nieuws: uitgroei mag. Sterker nog, met een platinablond kapsel met donkere aanzet maak je deze zomer een edgy statement. Neem een bijvoorbeeld aan het Cannes kapsel van queen of casual Kirsten Stewart, die haar roots matcht met haar wenkbrauwen. Geen geduld om je haar uit te laten groeien? Vraag je kapper dan de kleur net iets lager in te zetten voor een instant nonchalant en natuurlijk effect.

Ook Nederland is om: stylisten en all round creatives Nicole Huisman en Amanda van Effrink verruilden dankzij The Color hun bruine lokken voor een platina coupe. Welcome to the light side!

 

tutorial cool blonde

Tekst: Anna van der Griend

Categorieën