Iris Poldervaart

Sophie Turner is het nieuwe gezicht van Wella Professionals

3 juli 2017

Great hair is coming… Sorry, die was té makkelijk, maar we konden het niet laten. Wella Professionals Haircare kondigde afgelopen week namelijk aan dat niemand minder dan Sophie Turner de allereerste Global Brand Ambassador van het merk is.

Sophie Turner en Wella: een match made in hair heaven

Een perfecte keuze als je het ons vraagt, want de 21-jarige actrice is een constante bron van haarinspiratie. Van haar natuurlijke blonde haar tot haar signature rode Game of Thrones-lokken; Sophie’s haar ziet er zonder uitzondering geweldig uit. En dan hebben we het nog niet eens over de eindeloos coole vlechten die Sansa rockt terwijl ze het Noorden langzaam maar zeker terug verovert. Het geheim? Sophie’s vaste haarstylist gebruikte altijd al Wella producten, zowel op de set als voor evenementen zoals rode lopers en talkshows.

Creatieve uitingen en gedurfde keuzes

Een samenwerking met het merk was voor Sophie Turner dan ook een no-brainer. “Ik ben vereerd om het gezicht te zijn van Wella Professionals, een iconisch beautymerk dat vrouwen zoals ik aanmoedigt om gedurfde keuzes te maken. Werken met hen is een geweldige creatieve ervaring omdat het niet alleen mijn personages op het scherm leven geeft, maar omdat het me ook de kans geeft om mijn eigen persoonlijkheid te uiten.”

Sophie’s eerste Wella campagne zal later deze zomer verschijnen. Daarnaast kijken wij alvast uit naar de geweldige kapsels van Sansa Stark in de aankomende afleveringen van Game of Thrones. Het zevende seizoen gaat op 16 juli (bijna bijna bijna!) in première.

Volg @WellaHair op Instagram om op de hoogte te blijven van het laatste Wella nieuws.

The Chair Sophie Turner wella 2

 

 

 

 

 

 

Beeld: Wella Professionals Haircare

Categorieën