Anna van der Griend

Opening soon: The Color Haarlemmerdijk

24 april 2018

Markeer 1 juni in je agenda, want dan gaat The Color Haarlemmerdijk open!

Word is out! Met heel veel plezier en trots maken we bekend dat we zéér binnenkort een nieuwe salon zullen openen, en wel aan de Haarlemmerdijk 94 in hartje Amsterdam. Dit is de derde The Color salon in de hoofdstad, en de eerste salon in het centrum. Andere salons zijn te vinden aan de Van Woustraat, de Bilderdijkstraat en aan de Kannenmarkt in Nijmegen.

Power team

The Color Haarlemmerdijk zal bemand worden door een team van ervaren Color Specialists, onder leiding van Color Manager Boyd Heinemann. Boyd is momenteel al te vinden in onze salon aan de Bilderdijkstraat, maar zal zich vanaf 9 juni volledig richten op de nieuwe salon aan de Haarlemmerdijk. Boyd zit al 31 jaar in het kappersvak, en heeft eerder al een eigen salon gehad. Daarnaast is hij werkzaam geweest bij verschillende salons Amsterdam en geeft hij regelmatig knip- en opsteektrainingen aan kappers voor Matrix. Ook vind je top Color Specialist Kristina Dimitrova in de nieuwe salon. Bij Boyd en zijn team ben je dus in goede handen.

Boek nu alvast jouw afspraak

We zijn momenteel nog druk bezig om het pand om te toveren tot een salon die al jouw verwachtingen overtreft, maar iedereen die staat te trappelen om langs te komen kan nu alvast een afspraak inplannen vanaf 7 juni. Dat doe je zoals je van ons gewend bent: via WhatsApp. Het nummer waarop je team Haarlemmerdijk kunt bereiken is +31615582239

Zien we jou binnenkort bij de Haarlemmerdijk?