Iris Poldervaart

Net geopend: The Color Haarlemmerdijk

24 april 2018

We hebben wat te vieren: The Color Haarlemmerdijk is open!

Word is out! Met heel veel plezier en trots maken we bekend dat onze nieuwste salon nu geopend is. Je vindt de salon aan de Haarlemmerdijk 94 in hartje Amsterdam. Dit is de derde The Color salon in de hoofdstad, en de eerste salon in het centrum. Andere salons zijn te vinden aan de Van Woustraat, de Bilderdijkstraat en aan de Kannenmarkt in Nijmegen.

Open – The Color – Haarlemmerdijk 94 – 13 juni

Power team

The Color Haarlemmerdijk wordt bemand door een team van ervaren Color Specialists, onder leiding van Color Manager Boyd Heinemann. Boyd was al even te vinden in onze salon aan de Bilderdijkstraat, maar zal zich vanaf nu volledig richten op de nieuwe salon aan de Haarlemmerdijk. Boyd zit al 31 jaar in het kappersvak, en heeft eerder al een eigen salon gehad. Daarnaast is hij werkzaam geweest bij verschillende salons Amsterdam en geeft hij regelmatig knip- en opsteektrainingen aan kappers voor Matrix. Ook vind je top Color Specialist Kristina Dimitrova in de nieuwe salon. Bij Boyd en zijn team ben je dus in goede handen.

Boek nu jouw afspraak

De agenda zit al flink vol, maar er zijn nog wat plekjes vrij voor een afspraak! Een afspraak maken doe je zoals je van ons gewend bent via WhatsApp. Het nummer waarop je team Haarlemmerdijk kunt bereiken is +31615582239

Zien we jou binnenkort bij de Haarlemmerdijk?