Iris Poldervaart

Nominatie Coiffure Award

25 maart 2024

Stel je voor dat je haar voelt als een nachtelijke boswandeling, met de maan die door de bladeren schijnt. Die een speels effect geeft in je haar, met allerlei kleurtinten. Dat is wat Jochem wilt laten zien!

Met trots delen wij mee dat Jochem van The Color Rotterdam is genomineerd voor een Coiffure Award in de categorie: Consumer! Deze nominatie getuigt van Jochems talent en creativiteit. Nu hebben we jouw steun nodig! Jouw stem kan het verschil maken om Jochem te helpen deze award te winnen. Als je fan bent van Jochem’s werk en gelooft dat hij de overwinning verdient, breng dan vandaag nog je stem uit! Elke stem is waardevol en we zijn dankbaar voor je steun.

Over Coiffure Award

De Coiffure Award is een jaarlijkse wedstrijd georganiseerd door Schwarzkopf Professional en Coiffure Media sinds 1992. Het is een onafhankelijke competitie waarbij topkappers uit Nederland strijden om de felbegeerde Coiffure Awards. Een deskundige jury beoordeelt de inzendingen op de perfecte combinatie van mode, kapsel, visagie, styling en fotografie. Het evenement wordt afgesloten met een gala-uitreiking, waarbij de winnaars worden gehuldigd. De Coiffure Award heeft als doel om de kappersbranche te promoten en naar een hoger niveau te tillen, en het wordt beschouwd als een topevent in de kapperswereld, dat ook veel bekendheid geniet bij consumenten.

Stem nu!

www.coiffureaward.nl/stemenwin

Categorie├źn