Esmee Ames

Net geopend: The Color Maastricht. Ayleen: ‘Het voelt als een sprookje en dat gaat het worden ook!’

22 november 2021

The Color in het zuiden? Wij zijn heel trots en blij dat we jullie mogen vertellen dat The Color een salon heeft opent in Maastricht. De prachtige, gezellige, historische stad is klaar voor The Color zodat we ook al jullie haren in het zuiden mogen kleuren en knippen met onze technieken.

The color rechtstraat

Team Maastricht

The Color Maastricht zal worden gerund door Ayleen, die werkzaam is bij The Color Haarlemmerdijk in het centrum van Amsterdam. Wij vroegen Ayleen hoe ze kijkt naar de opening van haar nieuwe salon:

‘Mijn naam is Ayleen Boonstra. Zelf vind ik dat dromen er zijn om ze waar te maken en dat ga ik dus ook doen! In samenwerking met The Color Salons, begin ik mijn eigen The Color Salon in Maastricht. Ik kom zelf uit Zaandijk, een mooi dorpje onder de rook van Amsterdam. Maastricht en regio Zuid-Limburg heeft altijd als mijn tweede thuis gevoeld. Mijn familie is naar die regio verhuisd en dus hebben mijn partner en ik de beslissing genomen om de stoute schoenen aan te trekken en regio Amsterdam te verlaten. Het voelt als een sprookje en dat gaat het worden ook! Zelf zit ik al 10 jaar in het kappersvak en ik knip en kleur elke dag nog vol passie. Een jaar geleden begon ik te werken bij The Color Haarlemmerdijk en ik voelde direct dat The Color in mijn DNA zit. De co owner ken ik al vanuit een ver verleden en daarom voelde het ook al zo fijn. Daarna kriebelde het steeds meer en dacht ik ‘Let’s do it’.

Boek nu jouw afspraak voor Maastricht

Boek snel jouw afspraak in de salon in Maastricht, want de agenda’s lopen al behoorlijk vol. Maak gebruik van onze WhatsApp service via het nummer: +31621864852 of mail rechtstraat@thecolor.nl

Categorieën