Iris Poldervaart

The Color tutorial | Messy French bob

8 maart 2018

In 2017 konden we de Messy French bob al een trend noemen, maar ook in 2018 is die onmisbaar. Heel leuk, zo’n Messy French bob, maar hoe stijl je deze nou het beste? Wij laten het je zien in onze nieuwste tutorial.

Steeds meer vrouwen zetten de schaar in het haar en gaan ervoor: de Messy French bob. We beginnen onze lange lokken saai te vinden en kiezen voor kort, korter en kortst. Op Instagram zagen we onze favoriete celebrity’s deze bob al rocken en ook in Nederland begint hij populair te worden.

De Messy French Bob

Je kunt The Messy French bob herkennen door de strakke lijnen tot op de kaaklijn. Deze bob mag ook wat korter zijn dan de bob die wij in 2017 zagen. Voor de vrouwen die wel wat durven met hun haar is de Messy French Bob zéker iets om uit te proberen.

Nadat Lara het haar van Guusje geknipt heeft tot een coole bob, begint ze met de styling. Ze brengt de Milk_shake Lifestyle Styling Potion aan en kneedt deze vervolgens in op handdoek droog haar. Om nog meer volume te creëren brengt ze de Milk_shake Lifestyle Shaping Foam aan. Vervolgens föhnt ze het haar droog en komt de volume vanzelf naar boven. Met de Milk_shake Lifestyle Strong Hairspray zorgt ze ervoor dat Guusje de hele dag kan genieten van haar Messy French Bob.

Bij The Color begint het ook al een beetje te kriebelen: we zijn dol op deze trend! Maar, hoe kan je nou het beste zo’n kapsel stylen en messy maken? We kunnen begrijpen dat je het lastig vindt om je haar volume te geven als je fijn haar hebt. Dáárom hebben wij de handen in één geslagen met één van onze merken uit The Color Favorites: z.one concept. Met de Milk_shake lijn van z.one laat onze Color Specialist Lara zien hoé je je French Bob tot een Messy French Bob kunt stylen. Wij zijn er dol op!

Beeld: Yuri Tand
Haar: Lara Bosch
Make-up: Eve Make-up Artist
Model: Guusje de Kooker
Voice-over: Machteld van der Gaag
Powered by: milk_shake by z.one concept