Iris Poldervaart

Matrix Bond Ultim8 tutorial | Gezond blonderen

8 november 2016

Dat een heftige blondeer-sessie de gezondheid van je haar niet per se ten goede komt, dat hoeven we je vast niet meer te vertellen. Maar wat je misschien nog niet wist, is dat er tegenwoordig steeds meer manieren zijn om te haar tijdens het kleuren te beschermen. Eén van die manieren is met Matrix Bond Ultim8. Wat dat precies is zie je in deze tutorial.

Voor wie nog niet bekend is met termen als ‘zwavelbruggen’ en ‘Maleic Acid’ geven we nog even een korte uitleg. Je haar bevat sterke verbindingen (zwavelbruggen) en zwakke verbindingen (zoutbruggen). Tijdens het kleuren – en dan voornamelijk ontkleuren, oftewel bleken – kunnen deze verbindingen beschadigd raken of zelfs breken. En dat is waar Matrix Bond Ultim8 zo goed van pas komt. Bond Ultim8 bevat Maleic Acid, een actief ingrediënt dat de verbindingen beschermt tijdens en na het kleuren.

Happy, healthy hair

Matrix Bond Ultim8 is een exclusieve salonbehandeling. Dat betekent dat jouw kapper Bond Ultim8 gebruikt tijdens het kleurproces. Stap 1 wordt toegevoegd aan de kleurformule, stap 2 wordt gebruikt als een pre-shampoo, en stap 3 kun je zelf thuis gebruiken als conditioning treatment. Het resultaat: happy, healthy hair, nog gezonder en glanzender dan vóór de kleurbehandeling.

Benieuwd wat een Matrix Bond Ultim8 behandeling voor jou kan doen? Vraag via WhatsApp vrijblijvend advies bij één van The Color salons.

The Chair Matrix Bond Ultim8 tutorial