Iris Poldervaart

Lob met wavy hair flip | haar styling tutorial

9 maart 2017

De lob (ook wel de lange bob) is niet meer weg te denken uit het straatbeeld. En dat is best logisch, want de lob staat vrijwel iedereen en is op ontzettend veel manieren te dragen. In deze wavy hair flip tutorial laat The Chair je samen met Eva NYC zien hoe je de lange bob verzorgt en stylet.

Flip it

De hair flip staat al een tijdje bekend als het perfecte selfie kapsel (vraag maar na bij selfie queens als Khloe Kardashian, Kylie Jenner en Anna Nooshin), maar dit seizoen was het kapsel ook nog eens heel goed vertegenwoordigd op de catwalk. Zo zagen we het nonchalante kapsel met diepe middenscheiding tijdens Londen Fashion Week bij Versus Versace en in Milaan bij de modeshow van Max Mara.

En dat is goed nieuws, want als er één kapsel makkelijk is om zelf na te doen, dan is het wel de wavy hair flip. Maar je hoeft ons natuurlijk niet op ons woord te geloven; in The Chair’s nieuwste video tutorial laten we het je stap voor stap zien.

The Chair wavy hair flip cover

 

 

 

 

 

 

 

De belangrijkste basis voor elk mooi kapsel is een goede verzorging. Wij doen dit met het Eva NYC Hair Therapy Session Mask; deze herstelt beschadigd haar niet alleen, maar versterkt en voedt het ook nog eens. En dat is fijn, want goed gehydrateerd haar is een stuk makkelijker te stylen. Voor extra grip gebruiken wij de Eva NYC Freshen Up Dry Shampoo. Deze geeft het haar net iets meer textuur.

En het mooiste is: je kunt deze producten nu heel makkelijk online bestellen via The Chair. Klik op de afbeeldingen hieronder om te shoppen.

Shop now

The Chair wavy hair flip tutorial

 

 

 

 

 

 

The Chair wavy hair flip tutorial

 

 

 

 

 

Beeld: Michelle Duijn
Haar: Jeanette @ Eva NYC
Make-up: Maico Kemper @ The Chair
Model: Elaine @ Mods Agency

 

Deze tutorial is gecreëerd in samenwerking met Eva NYC