Iris Poldervaart

Krullen tutorial | zo maak je zelf de mooiste krullen

3 november 2016

Curl power! Gezien op de catwalks bij Louis Vuitton, Isabel Marant en Giorgio Armani: imposante Big Curls. In deze krullen tutorial zie je hoe je zelf zo’n indrukwekkende bos krullen creëert. 

Straight to curls

Jarenlang deden dames met krullen er alles aan om hun haar steiler dan steil te krijgen. Hartstikke zonde, want hoewel het niet het makkelijkste haartype is zijn krullen natuurlijk jaloersmakend mooi. Gelukkig heeft ook de modewereld dat tegenwoordig steeds beter door. Krullen waren dan ook goed vertegenwoordigd op de fall/winter 2016 catwalks. Zo goed, dat nu ook de arme zielen die van zichzelf steil haar hebben kosten nog moeite sparen om ook zo’n indrukwekkende bos krullen te krijgen. En dat is nog niet zo makkelijk, kunnen we je vertellen.

Betekent dat dat we het maar meteen helemaal opgeven? Nee joh, wij zijn nooit te beroerd om een uitdaging aan te gaan. En jij ook niet hopen we, want samen met OriginalMineral laat The Chair’s Jeffrey Janssen je in deze krullen tutorial zien hoe je zelf ook een krullen coupe kunt krijgen. Truth time: dit is geen look die je last minute in elkaar zet. Dit kapsel vergt een heleboel geduld en het vermogen om je arm héél lang omhoog te houden. Of natuurlijk een goede vriend(in) die dat voor je doen – en voor je over heeft.

Meer krullen inspo zien? Hier verzamelden we de coolste big curl kapsels.

The Chair krullen tutorial

Beeld: Michelle Duijn
Haar: Jeffrey Janssen @ The Chair
Make-up: Eveline Dopheide @ Eve Make-Up Artist
Model: Denise
Sponsor: OriginalMineral