Iris Poldervaart

Janine Breukhoven-Kho

10 september 2014

In de rubriek ‘O MY HAIR’ fotograferen wij bekende gezichten tijdens hun haar moment. Bijvoorbeeld waar zij hun werk uitoefenen, als zij zich klaar maken voor de dag, tijdens de voorbereiding aan een event of bij hun favoriete kapper.

Deze week waren wij bij de 29-jarige founder van websites Prêt à Pregnant & Prêt à Mama en daarbij ultimate glamour-mommy, Janine Beukhoven-Kho. Janine is HET bewijs dat je er als hardwerkende moeder van een twee-jarige (en ook nog eens in verwachting van een tweede), tijdens het runnen van je eigen bedrijf er toch prachtig uit kunt zien. Wij waren erbij terwijl Janine zich klaar maakt voor de dag.

Janine Breukhoven-Kho_interview 3

Q: Wat is jouw ochtendritueel bij het verzorgen van je haar?

Ik was mijn haar om de dag, omdat het anders te droog wordt. Ik heb veel en zwaar lang haar en vindt het altijd fijn om volume te hebben, want als ik ergens een hekel aan heb is het plat haar. Ik toupeer mijn haar een klein beetje en doe er dan droogshampoo in voor de extra volume en als ik echt voor “hoog haar” ga dan doe ik poeder in de aanzet.

Q: Wat zijn je favoriete haar producten?

Mijn haar was ik met Alterna Caviar shampoo, daarnaast gebruik ik dust van B en vindt ik leave in spray van Aussie ook heel fijn. Een keer in de zoveel tijd als ik tijd heb gebruik ik een haarmasker van Kerastase, droogshampoo van Aussie en haarlak van Elnette

Q: Wat zijn je favoriete beauty producten?

Ik ben gek op smeren en het verzorgen van mijn huid. Als moeder met eigen bedrijf heb ik weinig slaap en vind ik het heel belangrijk om je huid goed te verzorgen al is het preventief. Ik gebruik dagelijks Sisley, Estee Lauder Advanced Night Repair, de producten van Kenzoki vindt ik heerlijk om mijn lichaam te verzorgen en trakteer ik me een keer in de zoveel tijd op een heerlijke pot La Prairie.

Janine Breukhoven-Kho interview

Q: Welke make-up producten gebruik je het liefste?

Ik kan niet zonder mijn MAC crème de nude lipstich, Kenzoki spray, Sisley  bronzer en Dior make upjes en Chanel Vita Lumiere.  Daarnaast gebruik ik ook veel Givenchy, Dior.

Q: Heb je een make-up secret? Zo ja, vertel het ons…

Sinds ik moeder ben is de concealer niet aan te slepen bij mij! Ik verslind ze bij het leven. HEMA heeft hele goede concealer die ook betaalbaar is!

Q: Waar haal jij jouw haar & beauty inspiratie vandaan?

Ik heb vrijwel altijd dezelfde look! Ga nooit de deur uit zonder eyeliner en mijn nude lipstick. Voor de site haal ik inspiratie van runway shows en shoots.

Q: Wie is jouw voorbeeld wat betreft haar?

Brigite Bardot. Haar klassieke lange lokken en sensuele lange pony! Op en top vrouwelijk en sexy!

Q: Hoe vaak, per jaar, ga je naar de kapper?

Om de twee maanden ga ik naar de kapper.

Q: Welke behandeling neem je bij de kapper?

 Soms kleuren (heb net mijn natuurlijke kleur weer terug) knippen en fohnen.

Q: Wat is jou beste haar-moment ever?

Op het strand een lekkere beach look na een dag op het strand in de zon en zee!

Q: Wat zou je nooit met je haar doen?

Het kort afknippen

Q: Wat zou je ooit nog willen proberen met je haar?

Als ik later op leeftijd ben zou ik misschien een hele lange strakke boblijn willen overwegen

Q: Welke haar tip wil je meegeven aan de lezer?

Ik ga veel naar events, maar meestal geen tijd om mijn haar te laten doen. 9 van de 10 keer kleed ik me in alle haast om en ren ik door. Maar om toch een partylook neer te zetten krul ik met een grote krultang in 5 minuten alleen de puntjes van mijn haar. Ik pak grove plukken die nonchalant gekruld worden om het net wat zachter te maken. Mijn haar toupeer ik, even uitschudden en off we go!

JB 5

Categorieën