Iris Poldervaart

Hot hair news: Sam McKnight lanceert eigen productlijn

20 februari 2017

Heugelijk nieuws: Sam McKnight brengt binnenkort een eigen productlijn uit.

Dit maakte de high fashion haarstylist het afgelopen weekend tijdens London Fashion Week bekend. Hij vertelde aan Vogue UK: “Ik ben zo blij om een eerste indruk van de Modern Hairspray met jullie te kunnen delen backstage bij de fall/winter 2017 show van Michael Halpern. Eindelijk, na jaren van ontwikkeling, is het zover. De hairspay heet ‘Modern’ omdat het een onzichtbare multi-tasker is. Een styling mist met een unieke formule, die ik backstage kan gebruiken om krullen mee te maken, haar mee te stijlen en zelfs volume mee te creëren. Ik kan erop vertrouwen dat het een chignon (en ieder ander kapsel) mooi strak op z’n plek houdt. Het ruikt geweldig en is makkelijk doorkambaar, waardoor je gedurende de dag eindeloos veel verschillende looks kunt creëren. Het is het ultieme veelzijdige stylingproduct.”

“Ik ben zo blij om een eerste indruk van de Modern Hairspray met jullie te kunnen delen…” Sam McKnight

De lijn zal – lekker duidelijk en to the pointHair by Sam McKNight gaan heten. Een naam die je wellicht bekend voorkomt, want ook de spectaculaire tentoonstelling gewijd aan het werk van McKnight (nog tot 12 maart te zien in Somerset House in Londen) heet zo.

Wanneer de lijn precies uitkomt en of deze ook in Nederland verkrijgbaar zal zijn is nog niet bekend. Maar iets zegt ons dat de producten van deze legendarische Britse haarstylist het wachten (en het retourtje Londen) waard zijn. Wij houden Sam McKnights Instagram account in ieder geval nauwlettend in de gaten voor het geval hij nog meer teasers en sneak peeks deelt. We houden je op de hoogte!

Beeld: CNN