Anna van der Griend

High shine: glass hair is de nieuwste hit bij celebrity’s

27 augustus 2018

Het hebben van gezond, stralend haar is natuurlijk een tijdloodloze en universele wens. Glanzend haar zal dan ook nooit echt ‘uit’ zijn. Toch tilt de nieuwe glass hair trend onze liefde voor glimmende lokken naar een nog hoger niveau. Celebrity’s vallen massaal voor deze look, en wij doen maar al te graag met ze mee.

De vraag is natuurlijk: wat is glass hair? Deze trend kenmerkt zich niet alleen door een intense glans, maar vooral door het opvallende kapsel: de bob. De combinatie van de gepolijste lokken met de strakke lijnen van het haar zorgen samen voor het bijzondere ‘glass’ effect.

Sterren als Lucy Hale, Jenna Dewan en zo ongeveer alle Kardashians zijn al fan van glass hair, en het is niet moeilijk om te zien waarom. Wil jij deze look ook bereiken? Volg dan deze tips van Color Specialisten Kim en Nicky op:

Glass hair tips & tricks

  • Vraag je kapper om een rechte, botte bob. Het is belangrijk dat het haar in een strakke lijn geknipt wordt.
  • Investeer in een goede stijltang, en vooral ook in een goede hittebescherming. Onze Color Specialisten zijn fan van de Moroccanoil Perfect Defense.
  • Blijf weg bij salt sprays en andere producten die textuur toevoegen aan je haar. Verzorg je haar altijd goed met een olie, bijvoorbeeld de Moroccanoil Treatment of de Sebastian Dark Oil.
  • Een intense glans is natuurlijk een essentieel onderdeel van deze trend. Gebruik daarvoor een high shine product zoals de Sebastian Trilliant Spray of de Evo Love Touch Shine Spray.

Categorieën