Iris Poldervaart

Geknipt door Jeffrey Janssen

15 december 2018

Jeffrey Janssen is een natuurtalent. Hij begon 25 jaar geleden in het kappersvak en staat inmiddels bekend als topkapper en expert op het gebied van vormgeving, communicatie en design. Zijn kennis vergaarde hij ‘all over the world’ van Maastricht tot San Diego bij verschillende salons, backstage bij shows en door te werken met de internationale top, zoals in Londen met Anthony Mascolo: vooraanstaande haarstylist, fotograaf en image-maker.

Jeffrey is een ondernemer in hart en nieren. Hij heeft meerdere salons gehad, daarnaast een educatie centrum voor kappers opgezet. In 2006 realiseerde hij een prachtige salon in de Jordaan. Deze heeft salon heeft hij in 2017 verkocht.

Naast topkapper is Jeffrey een visionair. In 2016 bedacht Jeffrey het concept; The Color. Een concept waarbij de focus ligt op haarkleuren en waar Color Specialisten op hoog werken. Daarbij is hij een voorloper op het gebied van integratie digitalisering in het kappersvak. Hij is ook grondlegger van The Chair, het haar en beauty platform ( start 2014) waarbij professionele informatie gedeeld werd met de consument. In 2017 is alle content van The Chair omgezet naar het digitale magazine; The Color Magazine.

Jeffrey is maar een paar dagen per maand beschikbaar om geknipt te worden, de rest van zijn tijd besteed hij met het aansturen van alle salons en ligt de focus op de groei van The Color salons door Nederland. Hij staat het algemeen op een donderdag en vrijdag bij The Color van Wou salon. Wil jij ook geknipt worden door Jeffrey? Dan kunt u het beste een afspraak maken via The Color Haarlemmerdijk salon.

Jeffrey heeft een eigen column in Esquire magzine waarin hij als ‘huiskapper’ elke maand zijn ongezouten menig deelt over de kapsels van bekende mannen.

Categorieën