Iris Poldervaart

Eva NYC en New York City: een love story

6 december 2016

Vrouwelijk en edgy. Speels en slim. Urban en bohemian. Het Amerikaanse hair care merk Eva NYC snapt maar al te goed dat vrouwen helemaal niet zo simpel en eenzijdig zijn. Girl power en world domination, one strand at a time. Dát is het motto van Eva NYC, en daar staan wij vierkant achter.

Die world domination, die moet natuurlijk ergens beginnen. En waar beter dan in New York City, de stad die nooit slaapt? Eva NYC heeft haar roots dan ook in het über coole Brooklyn, waar het merk in 2012 opgericht werd. De bijzondere producten waren direct geliefd bij de New Yorkse it-crowd, en dat is niet voor niets; alle haarproducten van het merk zijn cruelty free én super goed voor je haar. Het merk gebruikt namelijk geen harde bestanddelen maar alleen zachte ingrediënten. Dat is dan ook het doel van het merk: (hitte-) styling helemaal veilig en gezond maken dankzij professionele stylingtools en verzorgingsproducten. Denk: frisse droogshampoos, voedende oliën en fijne treatments, maar ook goede stylingproducten zoals texture spray en haarspray. Tel daar de intens vrolijke verpakkingen en designs (föhn met galaxy print, anyone?) bij op en je snapt: de producten van Eva NYC hebben een hoog ‘hebben hebben hebben-gehalte’. Precies waar wij bij The Chair blij van worden. 

Liefdesverhaal

En dat het merk zo verbonden is met één van onze favoriete steden ter wereld, dat is natuurlijk helemaal een pre. Want het liefdesverhaal tussen Eva NYC en de stad New York, dat is er eentje voor in de boeken. Benieuwd wat New York City de beste stad ter wereld maakt? Eva NYC zet de top 10 van meest belangrijke redenen op een rijtje:

  1. Er is altijd wel wat te doen. New York is letterlijk ‘the city that never sleeps’.
  2. De culturele verscheidenheid is zó inspirerend.
  3. HET ETEN.
  4. New York Fashion Week.
  5. Shoppen op 5th Avenue. Shoppen in SoHo. Shoppen in Brooklyn. Ja, dat is meer dan 1 punt maar ja… shoppen!
  6. De street art.
  7. De iconische en wereldberoemde skyline.
  8. Central Park.
  9. Hadden we het al over shoppen gehad?
  10. It’s been waiting for you!

Het het leukste is: je kunt geselecteerde producten van Eva NYC shoppen via The Chair!

Shop now

 

 

The Chair wavy hair flip tutorial

The Chair wavy hair flip tutorial

 

 

 

 

 

 

 

Beeld: Eva NYC