Iris Poldervaart

Dusty blue is de koelste kleurtrend van dit najaar

28 september 2017

Maak aantekeningen, want wij verklappen nu alvast één van de grootste en coolste haarkleur trends van dit najaar: dusty blue.

Warm versus koel

Als je aan najaarstrends denkt, denk je waarschijnlijk aan warme kleuren. Rood, koper, en roestbruin behoren zo’n beetje tot de jaarlijkse herfst staples, zowel op het gebied van kleding als qua haar en make-up. En hoewel dat grotendeels overeenkomt met de trends die we het komende seizoen veel zullen zien (houd de website in de gaten!), is er één haarkleur die absoluut niet in dit rijtje thuis past – en juist daarom zo interessant is. Dusty blue is dan ook de perfecte tegenhanger voor iedereen die het net even anders doet.

Verwassen denim

De oplettende trendspotter weet dat dit niet de eerste keer blauw het goed doet als haarkleur. Deze zomer was ocean hair een bescheiden hit op Instagram. Maar in tegenstelling tot de felle, verzadigde blauwtinten die we eerder zagen, is dusty blue haar verrassend ingetogen – voor zover blauw haar ooit écht ingetogen is. Dusty blue doet qua kleur eigenlijk nog het meest denken aan de verwassen finish van je favoriete afgedragen spijkerbroek. En dat bedoelen we helemaal positief.

Tip van je Color Specialist

Blauw blijft – net als kleuren als paars en roze – helaas niet heel lang in je haar zitten. Nou maakt dat bij deze trend vanwege het dusty aspect niet heel veel uit, maar om de tint toch een beetje fris te houden is het slim om één keer in de vier à zes weken een afspraak te maken voor een snelle touch-up behandeling.  

Meer weten dusty blue en hoe je de kleur mooi houdt? The Color Specialists kunnen je er alles over vertellen. Check www.thecolor.nl of maak via WhatsApp een afspraak voor een adviesgesprek.

 

Beeld: Iris Poldervaart via Pinterest

Categorieën