chair-admin

Haar tutorial | 90s style double buns

8 september 2016

We love double buns! In deze tutorial laat The Chair’s Jeffrey Janssen je zien hoe je deze dubbele knotjes super gemakkelijk zelf maakt. 

Als de Spice Girls vroeger ook jouw grootste stijlvoorbeelden waren hebben we goed nieuws voor je: de jaren ’90 maken momenteel een enorme comeback op het gebied van haar, make-up en mode. Zo ook één van onze grote favorieten van back in the day: de dubbele knotjes. Wat blijkt: deze trend van twintig jaar geleden (yep, voel je je al oud?) werkt ook dit millennium heel goed. Deze keer zijn het geen girlbands, maar voornamelijk modellen en it-girls die het kapsel nieuw leven inblazen. Zo zagen we Cara Delevingne, Khloé Kardashian, Chiara Ferragni, Kendall Jenner, Ariana Grande en Zendaya allemaal al met double buns, en ook op de festivals van het afgelopen seizoen kon je geen kant op kijken zonder minstens één paar knotjes te zien.

En dat is niet zo vreemd, want double buns zijn een leuke variatie op de enkele knot en de half-bun die eerder dit jaar tot de meest populaire kapsels van instagram behoorden. En the best part: ze zijn super makkelijk zelf te maken. In deze video leggen wij je uit hoe je dat doet. Alles wat je nodig hebt zijn twee elastiekjes, u-speldjes, een puntkam en deze producten van OriginalMineral:

  • Queenie Firm Hold Hairspray
  • K-Gravel Texture Clay
  • Project Sukuroi Gold Smoothing Balm

The Chair tutorial double buns

 

Tekst: Anna van der Griend
Beeld: Michelle Duijn
Haar: Jeffrey Janssen @ The Chair
Make-up: Eve Make-Up Artist @ The Chair
Model: Mellany
Sponsor: OriginalMineral