Iris Poldervaart

Dit najaar, een foilage voor Ellen Hoog!

5 november 2018

Eerder vertelden wij je al dat voor onze The Color najaars 2018 campagne wij dit keer niet gekozen voor modellen. Maar in plaats daarvan biedt The Color een podium aan zes ambitieuze en inspirerende vrouwelijke rolmodellen. Eén van deze vrouwen is Eva van der Mei, De tweede ambitieuze vrouw die wij selecteerde is onze all time favo sportvrouw: Ellen Hoog.

Onze Color Director Floor Mulder kleurt Ellen al sinds de opening van The Color van Wou en creëerde een foilage, onze all-time favo haairkleur. Matcht helemaal perfect toch…

Een Foilage is bij The Color een veel gevraagde behandeling! Voor de pro’s onder ons, hierbij het ultieme recept volgens dat Color Director Floor Mulder. Bij The Color salons kleuren met Matrix;

 • Slices opgelicht met 10 volume opgelicht tot kleurhoogte 10 geel
 • Tussen haar gekleurd met 6A en 6N
 • Lengte met 9GV en beetje 10P naar de punten toe

ellen hoog kapsel the color

Natuurlijk hadden wij voor Ellen ook een paar brandende vragen;

 1. Als je jezelf zou mogen omschrijven in ‘keywords’, welke zou je dan kiezen?

Enthousiast, gedreven en sportief.

 1. Waar ben je het meest trots op wat je hebt bereikt in je leven?

2x Olympisch goud.

 1. Je bent een ambitieuze vrouw, waar zie jij jezelf over vijf jaar?

Oeee, ik ben niet bepaald het type dat haar leven uitstippelt, dus dit soort vragen vind ik moeilijk te beantwoorden. Ik hoop dan een mooi gezinnetje te hebben, een aantal mooie reizen te hebben gemaakt en dat ik qua werk vooral (en nog steeds) aan het genieten ben. Ik verwacht niet dat ik een vaste baan zal hebben, maar vooral veel verschillende leuke dingen en projecten aan het doen ben.

 1. Wat voor een rol speelt beauty over het algemeen in jouw leven?

Een grote rol. En daarbij doel ik niet op veel make up en mijn haar perfect in de krul. Qua uiterlijk wil ik er vooral verzorgd uit zien, dus een goed kapsel, een mooie haarkleur, natuurlijke make up en leuke kleding. Maar ik geloof vooral dat beauty van binnen uit komt, dus ik sport veel en eet gezond & bewust. Daar voel ik me goed bij, krijg ik energie van en geloof dat ik dat ook uitstraal.

 1. Hoe belangrijk is jouw haarkleur voor je?

Heel belangrijk! ‘Helaas’ voor The Color ben ik niet zo van het experimenteren, maar wil ik wel elke keer nét iets anders. Ik ben best donker van mezelf, maar verf het lichter.

 1. Wat betekent women empowerment voor jou?

Dat wij vrouwen keuzes durven te maken en daar 100% achter te staan. Met de volle overgave ergens induiken, jezelf willen blijven ontwikkelen en je niet laten stoppen. Jezelf serieus nemen, maar wel met een grote knipoog. Durven te doen wat je wilt. Ik geloof dat wij vrouwen elkaar sterker kunnen maken, maar dat het begint met vertrouwen in jezelf.

 1. Ben jij in je dagelijks leven veel bezig met dit begrip? Waarom wel/niet?

Niet heel bewust, maar ik probeer me niet teveel aan te trekken van (negatieve) meningen. Ik wil me blijven ontwikkelen en duik overal voor de volle 100% in.

 1. Wat zou jij de jonge generatie vrouwen graag mee willen geven?

Doe alles met overtuiging en plezier. Op je bek gaan is niet zo erg als je van tevoren denkt. Hoe je om gaat met tegenslagen, dat vormt uiteindelijk hoe je bent en wie je wordt.

Beeld: Valentina Vos

BEKIJK HIER CAMPAGNE VIDEO NAJAAR 2018 

Categorieën