Iris Poldervaart

De IT women van L’Oreal Professionnel

9 oktober 2014

Vrouwen worden geïnspireerd door beroemdheden en modebladen. Ze weten wat ze willen en ze zijn extreem veeleisend. Daarom lanceert L’Oréal Professionnel, in samenwerking met Internationale haarstylisten, drie nieuwe en unieke IT LOOKS, die op de laatste runway shows prominent aanwezig waren. De drie vooraanstaande looks zijn geïnspireerd op de creaties die te zien waren tijdens de verschillende Fashion Week shows van aankomend seizoen en op de looks van de internationale celebraties.

Naast de bekende It Girls, introduceert L’Oréal Professionnel dit jaar de eerste echte It Woman. Steeds vaker zien we een wat oudere dame terug op de verschillende catwalks en in de magazines. Zij nemen eindelijk hun rechtmatige plaats in als stijl iconen en daarom heeft L’Oréal Professionnel er deze collectie ook voor gekozen om een wat oudere dame het gezicht te laten zijn van een van de IT LOOKS; mode- en rockicoon Jerry Hall.

JERRY HALL’S – GOUDEN LOB

De lange bob, of de lob, behoudt lengte en geeft textuur en beweging aan het haar. Dit kapsel is iets korter aan de achterkant en heeft langere lokken richting en om het gezicht. Deze schuine vorm biedt perfect volume rondom het gezicht en behoudt de moderne stijl van de coupe. De rijke en chique goudblonde kleur brengt een hoop levendigheid in het haar, die prachtig staat bij vrouwen met een lichtere huidskleur, zodat er meer warmte in het gezicht naar voren komt.

Bekijk hier de making off video van Jerry Hall;

Tevens zal de IT LOOKS van dit najaar gedragen worden door de mooie Braziliaanse blogster Helena Bordon en gevestigd Frans model en actrice Loan Chabanol. Deze drie inspirerende vrouwen staan voor klasse, stijl en durven iets nieuws te proberen waardoor ze de trends van vandaag beïnvloeden.

ASBLOND EN LANG MET PONY

HELENA_HI RES VISUAL CROP

De pony van dit seizoen is goed gedefinieerd, heeft een grafische vorm en is uiterst verleidelijk. Voor een uitgespro-ken stijl kan de pony gecombineerd worden met een mooie haarkleur en een mooi kapsel. Om de pony er dit seizoen fris, origineel en modern uit te laten zien dragen de sterren van dit moment hun pony’s met zachte en natuurlijke golven. Om ervoor te zorgen dat deze look compleet trendy wordt, zal het haar gekleurd worden met een asblonde kleur waarbij highlights worden toegevoegd. Het is de perfecte look voor vrouwen met lang blond haar die dit seizoen iets nieuws willen proberen!

KOPEREN PIXIE

LOAN_HI RES VISUAL CROP

De pixie coupe was vorig seizoen een belangrijke haartrend, met een aantal vooraanstaande sterren die ervoor kozen hun lange haar kort te knippen. Dit seizoen zet de trend zich voort in een langere en zachtere versie. Een uitgesproken coupe als de lange pixie verdient een levendige kleurkeuze om hem echt tot zijn recht te laten komen. Koper is uiterst geschikt voor de lange pixie, een kleur die ook een grote hit was op de grote catwalks.

Beeld: L’Oreal Professionnel

 

 

Categorieën