Iris Poldervaart

The Color tutorial | Crown Braid

19 december 2018

Vlechten: we zijn er nog steeds dol op. En daar zijn we niet alleen in; de vlecht kwam veelvuldig terug op en naast de catwalk tijdens de najaarsshows dit jaar. Eén van onze grote favorieten: de crown braid, ook wel de melkmeisjesvlecht of Heidi-vlecht. Dankzij de chique look is deze updo perfect voor een kerst-etentje met vrienden of je (schoon)familie, maar dankzij het rauwe randje misstaat ‘ie ook niet op een wat informeler feestje. Genoeg redenen om zelf aan de slag te gaan dus. The Color laat je zien hoe.

Hiervoor gebruikt ze de stylingproducten van milk_shake bij z.one concept. Deze waanzinnig coole producten staat niet alleen heel mooi op je badkamerplankje (hallo daar, schattige pasteltintjes), maar doen ook nog eens echt hun werk, of je nou behoefte hebt aan stevige styling of milde verzorging.

Om de perfecte crown braid te creëren werkt Lisa met de milk_shake Smoothing Cream, milk_shake Texturizing Spritz, milk_shake Dry Shampoo, en de milk_shake Medium Hold Hairspray. En daarmee geeft Lisa meteen een goede stylingtip: als je het lastig vindt om bij jezelf een vlecht te maken, bijvoorbeeld omdat je haar net iets te glad is, kun je een textuurspray of droogshampoo gebruiken om net iets meer grip te krijgen. Daarnaast zorgt het voor een cool, ietwat rommelig effect.

Powered by: milk_shake bij z.one concept