Iris Poldervaart

Color dip dye hair

16 december 2014

Met alle leuke feestjes in de decembermaand kun je vast wel wat Holiday Inspiration gebruiken! Daarom geven wij je vandaag dé tips & tricks van een look die we de afgelopen tijd al veel hebben gezien: color dip dye hair!

Er zijn verschillende manieren om je haar een feestelijk kleurtje te geven. Zo kan je kapper een toner in je haar laten zetten. Na een paar douchebeurten is dit kleurtje weer verdwenen. Wil je echt maar één dag of avond met een coole kleur rondlopen? Dan kan je kiezen voor bijvoorbeeld de Hair Chalk van L’Oréal Professionel. Deze lijn bestaat uit vijf gewaagde kleuren en drie meer subtiele tonen. De chalk is geschikt voor zowel blond als bruin haar en was je er gemakkelijk weer uit.

Hair chalk

Tip nummer drie geeft Jeffrey Janssen in zijn stap voor stap tutorial roze dip dye voor 1 dag. Meng een transparante gel met een felle oogschaduw. Meng dit goed door elkaar tot een gekleurde gel en breng de gel aan met een platte brede kwast. Kam daarna je haar door voor een egale verdeling en droog het met een föhn and you’re ready to party!

Schermafbeelding 2014-12-11 om 11.18.45

(Tekst: Rosanne Brakelé)
(Beeld: Pinterest, L’Oréal en The Chair)

 

 

Categorieën