Anna van der Griend

The Color spring 2018 campaign: behind the scenes video

4 april 2018

Bij een nieuw seizoen horen nieuwe hair color trends, en daarbij ook een nieuwe campagne. Met trots presenteert The Color haar spring 2018 campaign, met bijhorende behind the scenes video!

De nieuwe campagne werd geschoten door fashion fotografe Valentina Vos, in samenwerking met een topteam dat bestond uit Creative Director Iris Poldervaart, Color Director Floor Mulder, haarstylist Floor Kleyne, make-up artist Celine Bernaerts en styliste Suze Kuit. Het resultaat van een bijzondere dag in de studio zijn zes opvallende en inspirerende beelden, die precies uitdragen waar The Color voor staat: vernieuwing, individualiteit en natuurlijk heel veel kleur.

Jong bedrijf, grote ambitie

Creative Director Iris Poldervaart laat weten: “The Color is een jong en creatief bedrijf met een grote ambitie. Wij geloven erin dat je groots moet denken, vandaar ook deze investering in de nieuwe campagne. Ik ben er heel trots op dat ons jonge bedrijf zo hard groeit en wij stap voor stap consumenten overtuigen van de kwaliteit die onze Color Specialists bieden en natuurlijk onze ‘signature’ behandelingen.

Nieuwsgierig hoe het eraan toegaat tijdens zo’n shoot? Onze behind the scenes video biedt een exclusief kijkje achter de schermen bij het getalenteerde team van The Color.

Behind the scenes video

Deze campagne werd gecreëerd in samenwerking met de nieuwe Biolage R.A.W. Color Care lijn. Een ideale match, want The Color gelooft dat elke haarkleur het verdient om optimaal beschermd en verzorgd te worden. Biolage R.A.W. Color Care shop je vanaf nu bij ons in de shop en in de salons.

Actie: probeer Biolage R.A.W. Color Care gratis!

Benieuwd naar de nieuwe Biolage R.A.W. Color Care lijn? Dat komt goed uit! Want de producten zijn niet alleen te koop in de shop, je kunt ze ook nog eens gratis scoren! Hoe dan? De eerste 100 nieuwe klanten die vóór 1 juni een afspraak maken, ontvangen een gratis Biolage R.A.W. Color Care travel set. En dat is niet alles, want daarnaast krijg jij als nieuwe klant ook nog eens 20% korting op je eerste afspraak bij The Color. Let op: deze aanbieding geldt alleen als je nog geen klant bent van The Color salons.

Uiteraard hebben we voor bestaande klanten ook een leuke actie: maak vóór 15 mei een afspraak en ontvang een gratis Acidic Milk Rinse: dit is een salon treatment die na het kleuren de pH-waarde van je haar herstelt en zorgt voor zachter, gladder en glanzender haar.

Vermeld bij het maken van je afspraak #TheColorlovesBiolageR.A.W.ColorCare.

Beeld cover: Valentina Vos
Video: Yuri Tand