Iris Poldervaart

Jon Kortajarena voor de nieuwe Balmain Hair Icons Campaign

11 april 2017

Was het afgelopen herfst nog supermodel Coco Rocha (met platina blonde bob!) die in de Balmain Hair Icons Campaign schitterde, dit voorjaar krijgt Jon Kortajarena de eer.

Nabil Harlow, Creative Director van Balmain Hair, laat weten erg tevreden te zijn met Jon als het gezicht van de campagne. “Jon is één van de weinige modellen van zijn generatie die er tegelijkertijd stijlvol en rauw uitziet. Zijn haar is geweldig om mee te werken. Daarnaast heeft hij een passie voor haar, aangezien hij is opgegroeid in een kappersomgeving. Zijn moeder heeft een salon in Spanje en heeft altijd zijn haar geknipt. Ik ben enorm dankbaar dat hij mij voldoende vertrouwt om zijn haar te mogen doen”.

The Chair balmain hair icons campaign

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De campagne is een ode aan de kracht van de Balmain Hair Shine Wax. “De Shine Wax is anders dan welke andere wax dan ook. Het creëert glans, textuur, en oneindig veel mogelijkheden om het haar gedurende dag steeds weer opnieuw te her-stylen”, aldus Nabil Harlow.

Voor de shoot werd het haar dan ook gestyled met de Shine Wax. Tip van de Balmain Hair stylist: mix de Shine Wax met een drupje Argan Moisturizing Elixir. Meng dit goed tussen je handen en verdeel het vervolgens door het gehele haar. Dit geeft niet alleen extra glans aan het haar, maar zorgt ook nog eens voor extra rock ‘n’ roll-achtige textuur.

Balmain Hair is te koop bij De Bijenkorf, geselecteerde salons en via de Balmain Hair E-Boutique.

>Klik op de afbeeldingen voor een grotere weergave<

[huge_it_gallery id=”88″]

Beeld: Balmain Hair

Categorieën